Huitulahuivi

Assa_DSC_5120.jpg

Rakastan huiveja: paksuja peittomaisia talvella, ohuita huitulamaisia kesällä. 

Huivi kun pelastaa monen tilanteen: sitä voi käyttää kaulassa, auringonpaahteessa päässä, pyllyn alla kylmällä puistokahvilan tuolilla, vilttinä puistossa ja peittona lentokoneessa. Kun asuu lämmityksettömässä asunnossa, huivia tulee käytettyä myös kotona. Eniten nimittäin palelee jos varpaat ovat kylmät tai jos niska-kaula-alue on jäässä. 

Assa_DSC_5130.jpg

Assa_DSC_5112.jpg

Assa_DSC_5108.jpg

Assa_DSC_5127.jpg

Assa_DSC_5128.jpg

Assa_DSC_5135.jpg

Assa_DSC_5138.jpg

Sain alkuvuodesta mahdollisuuden valita Matterprints -merkin uudesta huivivalikoimasta itselleni yhden. Vaikka pukeutumiseni ei nykyisin ole kovin hippiä, tämä vähän boheemimainen huivi Jamdani -mallistosta puhutteli valikoimasta kuitenkin eniten. Tykkään erityisesti neutraalien värien ja hippitupsujen yhdistelmästä. Ja siitä, että materiaali on laadukasta: pehmeää ja laskeutuvaa. Huitulahuivi siis.

Huivit valmistetaan käsityönä Intiassa ja yrityksen eettinen toimintaperiaate on ihailtavan hieno. 

JA SIT: jos Matterprints -merkki kiinnostaa, kannattaa pysyä kuulolla. Tulossa nimittäin kiva pieni yhteistyö sen tiimoilta!

—-

I was lucky to get a chance to choose a scarf for myself from Matterprint´s new scarf collection of beautiful hand made scarfs. My scarf is from the Jamdani collection. I really like its subtle color combination with these bohemian tassels. This company´s ethical philosophy is also pretty amazing. 

—-

Kuvat/pics: Leyla Avsar Scarf: Matterprints*

*saatu blogin kautta/gifted

 

muoti trendit
Kommentit (12)
  1. Aiemmin vähän vähättelin huiveja, käytin niitä lähinnä siksi, että ilman huivia takki näyttäisi hölmöltä. Nyt asun Espanjassa, kivitalossa, jossa ei tietenkään ole lämmitystä ja huivi on ihan ehdoton! Tiiviisti kaulanympärille kiedottu huivi lämmittää paljon! Kaikkea sitä oppii kolmekympisenä. Tosin villasukat ja tossut myös ehdottomat jos haluaa pysyä hengissä 😀 Voisko jo pliis alkaa kesä!

    1. Niin totta! Ja hei, Lissabonissa satoi tänään rakeita :O :O

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *