I love you, man

Päädyin jokin aikaa sitten hyvin ex-tempore leffaan. Ainoa leffa joka juuri sillä sekunnilla meni, oli nimeltään Sex Tape. Olimme niin ei-varustuneita leffaan menoon, että ystäväni kauppakassi takavarikoitiin Finnkinon jääkaappiin, koska teatteriin ei kuulemma saa viedä ruokaa. En tiedä mistä lähtien tämä sääntö on ollut olemassa tai mistä lähtien kokonainen raaka kesäkurpitsa lasketaan ruuaksi (tai siis kuka sellaista nakertaisi leffateatterissa)

tai että millä ihmeellä Sex Tape leffa on alunperin myyty rahoittajille jossain alkupalaverissa.

Ihan sama, kurpitsan sai takaisin ja hömppä on aina hömppää.

Ja sitten on Jason Segel.

3d016dd0381a468ac657aa58dbb39b4d.png

Oh. Oli hän sitten roolissaan Jay, Sydney tai kuka vaan, mulle hän on aina Marshall. Ja aina yhtä ihana.

—–

Mietin tätä toisinaan: jos saisin valita, minkä tv-sarjan kaveripiirissä hengaisin?

Sinkkuelämässä ois ihan liian kovat paineet, Mullan alla olisi liian masentava ympäristö, Frendeissä mulla menisi hermot ehkä jokaiseen vartissa, Girlsin tytöille tekisin ehkä myös katoamistempun ja menisin kiertelemään yksin nykiläisiä vintagekauppoja. Täytyy siis valita How I Met Your Mother. Siellä sitten istuisin syysiltoina punaisella sohvalla ja tekisin välillä interventioneita ystävilleni. Ja kun Lilyn silmä välttäisi, vähän yrittäisin pokailla Marshallia.

Ei kauheen paha skenaario.

Entä sää?

—–

(I love you, man ja How I Met Your Mother, molemmat Netflixissä. Ja molemmat myös mun tän syksyn ohjelmistossa).

—–

If you got to choose, what circle of friends in a tv-show you´d most like to be part of?

I´d have to go with HIMYM.

—–

Kuva/pic: from here.

Kommentit (8)
 1. Ai itku miten ihana ajatusleikki! Mä allekirjoitan sun pohdinnat muuten täysin, mutta mullan alla -sarjaa en oo koskaan kattonut. Modern Familyn tyypit voisin kyllä valita mun kreisiksi suvuksi, mutta haluisin mun kavereiks myös jenkki-Officen tyypit! Huhhu!

  1. Mullan alla oli aikoinaan musta ihan paras sarja, mut nyt kun katoin sitä ehkä vuosi sitten, oli sen lumo vähän laimentunut. Hyvä se on silti, mut emmää niiden kanssa haluais hengata.

   Modern familyn tyypit ois kyllä mahtava suku! Ei ikinä enää tylsiä sukujuhlia 😀

 2. ”Who wouldn’t want to snuggle up next to this business on a Sunday morning, wrapped in a comforter, and it’s raining outside and there’s muffins warming in the oven – I’m cuddly, bitch, deal with it!” 😉

  Mutta niin joo, itse olen uuden elämäntilanteen kuohuissa ja toivon löytäväni hurjan kivoja uusia ystäviä, joiden kanssa voin leipoa muffinsseja ja kulkea villavilteissä. Ehkä joku Marshallkin olis hyvä, haha.

  1. Oi, juuri näin. Ois ihana leipoa muffinsseja ja kietoutua villaviltteihin Marshallin kanssa 🙂

   Tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *