I mostly enjoyed…

 

Olin joskus vuosia sitten vuokraamassa Air Bnb -kämppää ja juutuin lukemaan arvosteluita. Joku nainen oli kirjoittanut kuinka asunto oli kaunis ja hyvällä paikalla ja miten siinä oli lähellä kaikkia kivoja baareja ja kahviloita ja sitten loppukaneetti: Most of all, I enjoyed the clean toilet. 

Vetäisin ehkä kahvit väärään kurkkuun, hah, oli kaikkea ihanaa naapurustossa jne mutta sun reissun kohokohta oli puhdas vessa. Annamunkaikkikestää. Hitto mikä tyyppi. 

Mutta joo, sanoisin että paleltuani kolme talvea Lissabonissa lämmittämättömissä jäätaloissa, parasta Tokiossa on ollut ehdottomasti tämä:

 

IMG_2198.JPG

 

ILMALÄMPÖPUMPPU!

Ei haittaa yhtään se, että ulkona on iltaisin viileää tai vaikka sataakin, kun voi tulla sisälle ja siellä on LÄMMINTÄ. Lämmityksen lisäksi asunnossani on kylpyamme, jonka veden lämpötilaa voi säätää nappia painamalla (tosin sieltä tulee myös japaninkielistä puhetta, jota en tajua). Portugalissa kun suihkusta tulee toki lämmintä vettä, muttei koskaan kuumaa. Suomessa asuessa kun ei ikinä tajunnut arvostaa juurikaan sitä kuumaa vettä ja lämmitystä (tai halpaa sähköä) tarpeeksi. Tai siis ollenkaan. 

En ehkä ikinä palaa täältä Portugaliin. 

 

 

—-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (11)
  1. Gynaae Care could be a leading IVF Clinic in Bangalore that offers precise medical services of the best order for the treatment of physiological state.

  2. infertility centre montreal
    1.12.2018, 09:25

    Beautiful Dress … I Iike it .. Great

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *