Ihanaa hehkua kasvoille

visual diary

 

 

 

Minulla on uusi suosikkituote, jonka nerokkuudesta olen yrittänyt saada kuvaa jo kauan, jotta voisin kertoa siitä enemmän. En vain ole saanut. Olin kuitenkin sutinut sitä naamaani ennen erästä aamupalaa ja sitten ystäväni nappasi tämän salakuvan. (Tai no kuinka salakuvan nyt voi ottaa pöydän toiselta puolelta). 

 

 

 

Kyseessä on suosikkimeikkimerkkini Everyday Mineralsin hohdepuuteri, joka antaa kasvoille hehkua ilman sellaista inhottavaa glitter-efektiä. Sudin tuotetta usein mineraalipohjustuksen päälle ja lopputulos on ihana. Iho ei kimaltele, se vaan hehkuu vähän silloin kun valo taittuu juuri oikeasta kulmasta. 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jo vuosikausia, enkä palaisi koskaan enää takaisin meikkivoiteisiin tai paksuun meikkivoidepuuteriin. Mineraalimeikki kun antaa ihon hengittää ja tuntuu siltä ettei naamassa olisi ollenkaan meikkiä. Ja siirryttyäni mineraalimeikkeihin, huomasin myös ajan kanssa sen, että kun iho on paremmassa kunnossa, tarvitsee sitä meikkiäkin tietysti vähemmän. 

Tuotteen koko nimi on Shadow Play hohdepuuterija sitä voivat taidokkaammat meikkaajat käyttää myös korostusvärinä. Minä sutaisen vähän koko naamaan. Sellainen suurpiirteinen sutija kun olen elämässä muutenkin. 

 

*sain tuotteen testiin Everyday Mineralsilta. Kiitos siitä!

 

----

 

Loving this Everyday Minerals Shimmer powder called Shadow Play.

 

 

Kommentit

Maija / ampsum (Ei varmistettu) https://haahe.wordpress.com/

Tyypillistä, just tässä postauksessa ei kuvat (ainakaan just nyt mulle) näy!

Mutta pääasiassa ajattelin kuitenkin kysäistä sun "meikkirutiinista", tai siis ihan vaan että mitä meikkiä sulla yleensä on puuterin alla. Tyyliin pohjustus, meikkivoidetta vastaava mineraalijuttu, puuteri..? Ja hei onko sulla jotain suositusta luonnonkosmetiikan huulipunista - ehkä oot joskus kirjoittanutkin aiheesta?

saarah
visual diary

Voi pahus, Lilyssä on ollut ongelmia kuvien näkymisen kanssa nyt viikonloppuna, mut kuulin että selaimella pitäis näkyä, mobiili kai ei vielä pelitä :(

Oon postannut luomuhuulipunista mm. tämän:
http://www.lily.fi/blogit/visual-diary/suoria-hiuksia-ja-luomuhuulia

Ton lisäksi tykkään Zuui:n luomupunista :)

Ja meikkirutiineista oon tehnyt tällaisen postauksen, noi on edelleen mun suosikkituotteita, vaikka juttu onkin hellemeikkiin keskittyvä:
http://www.lily.fi/blogit/visual-diary/hellemeikit-ja-aurinkosuojat

Maija / ampsum (Ei varmistettu) https://haahe.wordpress.com/

Oh kiitos kaunis linkeistä, pitääpä vilkaista kaikki :D

Kirjoittelin kans viime kuussa Everyday Mineralsin hohdepuuterista (Polished sävy) ja olen kyllä samaa mieltä! Antaa just sopivasti hehkua kasvoille.
Ja kiitos hyvästä blogista. :) Olen ollut vakilukija jo kauan.

saarah
visual diary

Kiitos!

Joo, on kyllä tosi kiva tuote kun haluaa pientä extra-hehkua :)

Kommentoi