Ihanaa hehkua kasvoille

 

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19db.jpg

 

Minulla on uusi suosikkituote, jonka nerokkuudesta olen yrittänyt saada kuvaa jo kauan, jotta voisin kertoa siitä enemmän. En vain ole saanut. Olin kuitenkin sutinut sitä naamaani ennen erästä aamupalaa ja sitten ystäväni nappasi tämän salakuvan. (Tai no kuinka salakuvan nyt voi ottaa pöydän toiselta puolelta). 

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_19dc.jpg

 

 

Kyseessä on suosikkimeikkimerkkini Everyday Mineralsin hohdepuuteri, joka antaa kasvoille hehkua ilman sellaista inhottavaa glitter-efektiä. Sudin tuotetta usein mineraalipohjustuksen päälle ja lopputulos on ihana. Iho ei kimaltele, se vaan hehkuu vähän silloin kun valo taittuu juuri oikeasta kulmasta. 

Olen käyttänyt mineraalimeikkejä jo vuosikausia, enkä palaisi koskaan enää takaisin meikkivoiteisiin tai paksuun meikkivoidepuuteriin. Mineraalimeikki kun antaa ihon hengittää ja tuntuu siltä ettei naamassa olisi ollenkaan meikkiä. Ja siirryttyäni mineraalimeikkeihin, huomasin myös ajan kanssa sen, että kun iho on paremmassa kunnossa, tarvitsee sitä meikkiäkin tietysti vähemmän. 

Tuotteen koko nimi on Shadow Play hohdepuuterija sitä voivat taidokkaammat meikkaajat käyttää myös korostusvärinä. Minä sutaisen vähän koko naamaan. Sellainen suurpiirteinen sutija kun olen elämässä muutenkin. 

 

*sain tuotteen testiin Everyday Mineralsilta. Kiitos siitä!

 

—-

 

Loving this Everyday Minerals Shimmer powder called Shadow Play.

 

 

Kommentit (6)
 1. Kirjoittelin kans viime kuussa Everyday Mineralsin hohdepuuterista (Polished sävy) ja olen kyllä samaa mieltä! Antaa just sopivasti hehkua kasvoille.
  Ja kiitos hyvästä blogista. 🙂 Olen ollut vakilukija jo kauan.

  1. Kiitos!

   Joo, on kyllä tosi kiva tuote kun haluaa pientä extra-hehkua 🙂

  1. Maija / ampsum
   8.10.2017, 20:41

   Oh kiitos kaunis linkeistä, pitääpä vilkaista kaikki 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *