Iik, seitkytluku!

zara spring

Oh, pitkäänhän siitä on puhuttu että milloin 70-luku ja leveät lahkeet tulevat taas.

Zaran kevätmalliston mukaan se hetki on

NYT!

zara spring

zara spring

zara spring

zara spring

zara spring

En olisi ihan valmis itse vielä tuohon lahjeleveyteen, mut ekan kuvan tukkaan ja vikan kuvan mekkoon: kyllä vaan!

—-

Mikähän on oma suosikkivuosikymmeneni? Aikoinaan intoilin hulluna 60-luvusta ja iskee se edelleenkin. Samoin ysäri on tuntunut viime aikoina kivalta (mm. ne mammafarkut). 70-luvusta sain teinivuosien hippiaikoina ehkä vähän överit. Mutta niinhän se menee, että kun joku aikakausi on tarpeeksi kauan poissa silmistä poissa mielestä, se alkaa näyttää taas tosi raikkaalta ja ihanalta.

—–

Zara spring 2015 looks very 70´s (and very cool)

Kommentit (4)
 1. Uijuijui! Jes! Mulle 70-luku on SE vuosikymmen. Se ei siis koskaan mennytkään pois vaan on oleellinen osa tyyliäni 😀 Näissä muotivirtauksissa parasta on se että kun joku juttu tulee muotiin niin sitä on hetken aikaa taas helpompi löytää, kun yleensä saa metsästää mieleisiä juttuja kauan ja hartaasti eikä silti ehkä löydä.
  70-luvussa parasta on sen monipuolisuus, alkupäässä luonnollisuus ja kaliforniahenkinen luonnonlapseus (hipit varsinaisesti jo poissa kuvioista), keskivaiheilla vähän laitetumpi ja ”glamourimpi” ja loppupuolella punk/new wave androgyynisyys. Ah. Ei varsinaisesti haittaa että koko vuosikymmenen punaisena lankana kulki pituuden ja hoikkuuden äärimmäinen korostaminen…

  1. Oh, hienosti kiteytetty 70-luvun eri tyylit 🙂 Kalifornia-luonnon(hippi)lapsilook on kyllä ihana.

   Pituuden korostaminen taas ei mua innosta, kun oon näin lyhyt:D

 2. huh, näistä mä olisin valmis vain tuon yhden mekon väriin. Kaunis tumma luumu! Ja näyttääpä muuten nuo mallit super nuorilta tuossa keltaisessa kuvassa!

  1. Totta! Ihan babyfaceja 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *