Japanilainen jämänaamio (ja muut suosikit)

 

IMG_3256.JPG

 

On yksi asia kauneudenhoidossa, josta en IKINÄ luopuisi: KASVONAAMIOT!

Mieluiten laittaisin naamion lauantaisaunan jälkeen, mutta koska sellaiseen ei ole mahdollisuutta, hiippailen naamio naamassa ihan normaaleina arki-iltoina kotosalla. Käytän yleensä naamiota kahdesti viikossa, talvisin useamminkin. 

Ihoni on herkkä, kuorin sitä yleensä vain konjac-sienellä, en raemaisella kuorinta-aineella ollenkaan. Naamioita on onneksi olemassa herkälle ihollekin vaikka kuinka.

Tässä tämänhetkiset suosikkituotteeni:

 

IMG_3258.JPG

IMG_3167.JPG

 

Kostettava: 

Skincode Exclusiven kosteuttava naamio tulee luultavasti pelastamaan naamani tänä talvena. Ihoni voi paremmin Lissabonin talvessa kuin Suomen vastaavassa, mutta se kuivuu silti tosi paljon. Laitan tämän usein illalla ja iho oikein imaisee sen itseensä. En välttämättä pese naamiota pois ollenkaan, annan sen toisinaan vaikuttaa koko yön. Superkosteutusta kuivalle talvi-iholle!

 

IMG_2448.JPG

 

Hellästi kuoriva: 

Flow kosmetiikan entsyymikuorintanaamio oli ihan uusi juttu minulle. En ollut aiemmin mistään entsyymikuorinnasta kuullutkaan! Naamio sisältää mm. ananasta ja papaijaa, se on luonnonkosmetiikkaa sekä vegaaninen. Naamio on jauhemainen, sitä sekoitetaan pieni lusikallinen veteen tai kasvoöljyyn. Kirkastaa ihoa!

 

IMG_2449.JPG

 

Japanilainen jämänaamio: 

Mujin Compressed face mask on uusi suosikkijuttuni. Tämä on siis tiukkaan pakattu kankaanpalanen, josta tehdään kasvoille laitettava naamio  näin: kosteuta kangasnappi kasvovedellä tai seerumilla, jolloin se leviää suuremmaksi. Asettele maski naamalle 10-15 minuutiksi. Ja ota selfieitä, koska näytät niin friikiltä!

Paras tuote siihen, kun haluaa kalliiden kasvovesien ja seerumeiden jämätkin hyötykäyttöön. 
(Siitä siis nimi, jonka olen aivan itse keksinyt). 

 

IMG_2450.JPG

 

Näppykohtauksen iskiessä: 

Ikisuosikki, Cattierin savinaamio on ollut mulla käytössä vuosikausia. Onneksi tätä löytää Lissabonistakin. 

Vaikka kyseessä on savinaamio, jota käytän yleensä silloin, kun naamaan pukkaa näppyjä, ei tämä kuitenkaan kuivata ihoa. Naamiosta on eri versiot eri ihotyypeille, tämä keltainen on herkän ihon. Tuubin hinta on alle kympin ja se kestää kauan. Ikisuosikki!

 

—-

Skincoden ja Flow kosmetiikan naamiot sain testiin blogin kautta. 

—-

 

My favorite face masks right now from
Skincode Exclusive, Flow cosmetics, Muji and Cattier Paris. 

 

 

kauneus iho testit
Kommentit (2)
  1. Enemmän geelimäinen! Täähän ei oo luonnonkosmetiikkaa, mutta ei ainakaan mun herkkisnaamassa aiheuta muita kun hyviä tuntemuksia 🙂

  2. Mua kiinnostaa toi kosteuttava naamio! OOn yrittänyt etsiä luonnonkosmetiikasta jotain superkosteuttavaa, mut ei oo löytynyt hyvää. Onko tuo geelimäinen vai sellainen rasvamainen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *