Jätskibaari jonne jäätelönvihaajakin menisi

visual diary

 

 

Törmäsin tähän jätskibaarin kuvaan jossain internetin syövereissä ja siinä yhdistyi jotenkin kaikki sellainen, mitä olen fiilistellyt viime aikoina. No paitsi nyt jäätelö. 

Aina kun mulla on Lissabonissa vieraita me puhutaan siitä: miksi tällaisia ja tällaisia paikkoja ei ole Helsingissä. Vaikapa juuri viihtyisiä, vähän romanttisen rähjäisiä, kynttiläbaareja, rentoja, värikkäitä... kun ei vaan ole. Viimeksi hetki sitten tuijottelimme Casa Independente -baarin (tällä hetkellä) punaisia seiniä ja puhuimme siitä. Onko tää tyyli tosi harkittu vai ihan vahingossa tehty? Sitten haimme viiniköynnöksen alla sijaitsevalle paikallemme lisää viiniä. 

Jotenkin lopputulema oli se, että olisi ihana opiskella sisustussuunnittelua juuri tässä maassa.

 

 

Tämä Piccolina jäätelöbaari ei sijaitse Lissabonissa vaan kaukana Melbournessa

Harmi, menisin heti. Sen verran kauniisti ja rennosti on yhdistelty värejä, rujoutta ja kauneutta.

Baarin on suunnitellut Hecker Guthrie. 

 

 

 

----

 

 

 

In love with this interior in Piccolina ice-cream bar in Melbourne. Design by Hecker Guthrie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Mikä on jäätelönvihaaja? Joku jonka ansiosta miulle jää enemmän? Mutta tuonne kyllä menisin jäätelöttäkin. Näin jäätelönrakastajan kannalta ajateltuna. 

saarah
visual diary

Just sellainen, sulle enemmän Musta jäätelö on ällöä mut sorbettia kyllä kiskoisin tuolla kaksin käsin! 

ginty
gg and the moon

Hah, mä niin samaistun! En oo ikinä pitänyt jäätelöstä (sorbetti ja mehujäät ihania), enkä jugurtista yms. Tajusin viime aikoina, että en oo vaan tykännyt siitä lehmänmaidon kelmuttumisesta mun kurkkuun :D 

saarah
visual diary

JUST TOI! Mulla tulee aina maidosta se ällöttävä kelmutunne kurkkuun, pahin on jos vetää illalla jotain maitotuotetta ja sit koko yön ällöttää se tunne. YYYYYHHHH. Sorbetti on kyllä ihanaa!

Kommentoi