Joulupiknik

 

IMG_4065.JPG

IMG_4323.JPG

IMG_4110.JPG

IMG_4288.JPG

IMG_4322.JPG

 

Ainiin, se oli se jouluaatto kun söin kylmää takeaway-pizzaa suoraa laatikosta, 

voin joskus mummona muistella. 

Me kun vietimme kaverijouluamme vasta joulupäivänä. Aattoiltaa vietin kotona facebookin chätissä erään toisen expatin kanssa, joka vietti aattoa yksin toisella puolella Eurooppaa. (Keskustelimme mm. Madonnan leffoista, metrolla ja taksilla muuttamisesta, miehistä ja siitä miten VAHVOJA NAISIA olemmekaan). 

Ajattelin ensin, etten kerro äidille aikomuksesta viettää aattoiltaa yksin, mutta kerroin kuitenkin. No eihän se nyt oo päivän päälle, oli äiskän mielipide. No eipä ookkaan!

 

IMG_4374.JPG

IMG_4373.JPG

IMG_4372.JPG

 

Joulupäivänä päädyttiinkin roudaamaan ateriamme ystäväni talon viereisille rappusille, koska aurinko helotti täydeltä taivaalta. Punaviinilasi kädessä viltillä istuessa tuntui enemmän vapulta kuin joululta, mutta mikäs siinä. 

Perinteisiä talvijouluja sitä ehtii viettää sitten loppuikänsä. 

 

—-

 

Merry Christmas from Lisbon!

 

 

Kommentit (3)
  1. Siiri / Pilkettä-blogi
    27.12.2016, 10:56

    Kivan kuuloinen joulu. 🙂 Itse olen viettänyt yhden joulun Intiassa paikallisia ruokia syöden ja tulitanssiesitystä seuraten, mutta perhe oli mukana perinteisestä joulusta muistuttamassa.

  2. Mekin etsittiin perheen kanssa Torontosta yksi harvoista aukiolevista ravintoloista ja mentiin jouluaattona pizzalle. Perinteisiä jouluja ehtii sitten myöhemminkin 🙂

    1. No juuri näin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *