Kahdensadanneljänkymmenenviiden dollarin lusikka

visual diary

Saan useasti kommenttiboksiin palautetta, jos postaan jostain tosi kalliista. Ymmärrän yskän, mutta itse ainakin inspiroidun asioista, joita mulla ei ole aikomustakaan edes ostaa: tonnin talvitakeista, viiden tonnin sohvista ja satasen luomiväriseteistä. (Kun en osaa käyttää luomiväriä).

Olen postannut Ariele Alaskosta aiemminkin, ja eksyin sivuille selatessani bookmarks -valikkoani yksi tylsä iltapäivä. Ihania käsintehtyjä puisia juttuja, kuvattu kauniisti ja niin hyvin tehty. Mutta silti:

Kahdensadanneljänkymmenenviiden euron lusikka.

Kuka tällaisia ostaa?

Kaupasta löytyy paljon muutakin ihanaa, mutta...

Inspiroidun, en hermostu.

Mutta minä kyllä käyttäisin 245 dollaria johonkin ihan muuhun.

-----


Ariele Alasko makes beautiful things from wood. But these prices... not for me.

Kommentit

Peeta / RAW Design blog (Ei varmistettu) http://rawdesignblog.blogspot.fi/

Heh, minäkin olen pitkään ihastellut Ariele Alaskon juttuja ja hänen Instagram-feedinsäkin on tosi inspiroiva kokonaisuus. Tykkään erityisesti siitä että hän nykyään jättää puun vähemmälle käsittelylle, niin että ne eivät näytä koneellisesti tehdyiltä. Näen kyllä että esimerkiksi juuri nuo käden muotoiset salaattiottimet ovat erittäin uniikit ja suurella työllä käsityönä tehdyt, mutta ei minullakaan ikinä olisi varaa ostaa sellaisia. Aika monella silti tuntuu olevan, sillä käsittääkseni ne menevät muutamissa minuuteissa kuin kuumille kiville aina kun hän saa uuden satsin valmiiksi. On tuolla rapakon toisella puolella sen verran paljon jengiä että aina joku rikas fiilistelijä löytynee. :)

Ja tuosta toisesta asiasta vielä, kyllä mun mielestä saa fiilistellä kalliitakin tavaroita. Koska inspiraatio! Varsinkin jos on kyse erikoisemmista jutuista eikä mistään luiivuittoneista, jotka nyt ei mitään inspisviisaria heilauta suuntaan tai toiseen.

saarah
visual diary

Joo, mä oon kans seurannut niitä kauan Instassa ja oon ihan samaa mieltä: tosi hienoja ja inspiroivia juttuja ja varmasti käsintehdyllä työllä on hintansa. Mutta silti! Ja noihan on tosiaan loppuunmyyty heti noi lusikatkin, eli kyllä ihmisillä rahaa riittää :)

Aivan, inspiroitua voi mistä vaan, mitä ei ikinä pystyisi tai edes haluaisi ostaa!

 

A. Arokivi

Mäkin seuraan Ariele Alaskoa instagramissa (ja huomannut, että hänen työnsä hintaan katsomatta menee kuumille kiville), mutta mä Hollantilaistuneena pihisieluna laittaisi edes kymmentä euroa salaatinottimiin. Mutta aina voi ihastella, vaikka tuote olisi vähän naurettavan kallis ja vaikkei olisi aikeissa ostaa. Musta nuo kädet on vähän pelottavat, mutta toki ehkä enemmän vastinetta rahalle kuin 220 dollarin pikkuruinen puulusikka vaikka käsityö toki maksaa.

Mutta onhan hänen työnsä silti aika upeita etenkin nuo pöydät/levyt, come my way! Ja instagramissa vilahtelee myös ihania koiria!

saarah
visual diary

Joo, heidän insta on kyllä ihana ja hyvin hoidettu. Ja ne ihanat koirat <3

Mä ottaisin kyllä mieluusti tollaiset salaatinottimet, onhan ne vähän spookyt mutta myös hienot. Mutta ei vaan kykene, täällä toinen pihisielu.

A. Arokivi

Ei auta kuin käydä hakemassa saksasta jotkut granaatin ja ydinpommin kestävät ottimet femmalla!

Saara_hki (Ei varmistettu)

Jep, just näin! Hänellä on ihania juttuja, kauniita kuvia ja kivat eläinkaverit, mutta en mäkään tajua sitä että ihmiset suorastaan taistelee tolkuttoman hintaisista voiveitsistä ja lusikoista heti kun ne tulevat myyntiin? Mutta selvästikään en vaan tajuu, myönnän vajakkiuteni tässä :D

saarah
visual diary

Emmäkään tajua :D

Tää on ehkä vaan hyvä esimerkki Amerikkalaisen brändäyksen tasosta. Kun se onnistuu, voi myydä melkein mihin hintaan tahansa. Jopa puulusikoita. Tahtoo oppia saman!

 

Kommentoi