Kahdensadanneljänkymmenenviiden dollarin lusikka

image_1.jpeg

Saan useasti kommenttiboksiin palautetta, jos postaan jostain tosi kalliista. Ymmärrän yskän, mutta itse ainakin inspiroidun asioista, joita mulla ei ole aikomustakaan edes ostaa: tonnin talvitakeista, viiden tonnin sohvista ja satasen luomiväriseteistä. (Kun en osaa käyttää luomiväriä).

Olen postannut Ariele Alaskosta aiemminkin, ja eksyin sivuille selatessani bookmarks -valikkoani yksi tylsä iltapäivä. Ihania käsintehtyjä puisia juttuja, kuvattu kauniisti ja niin hyvin tehty. Mutta silti:

Kahdensadanneljänkymmenenviiden euron lusikka.

Kuka tällaisia ostaa?

image_2.jpeg

image_4.jpeg

Kaupasta löytyy paljon muutakin ihanaa, mutta…

board_04-1.jpg

board_12-3.jpg

curly_maple_scoop_01.JPG

Inspiroidun, en hermostu.

Mutta minä kyllä käyttäisin 245 dollaria johonkin ihan muuhun.

—–

Ariele Alasko makes beautiful things from wood. But these prices… not for me.

Kommentit (7)
 1. Jep, just näin! Hänellä on ihania juttuja, kauniita kuvia ja kivat eläinkaverit, mutta en mäkään tajua sitä että ihmiset suorastaan taistelee tolkuttoman hintaisista voiveitsistä ja lusikoista heti kun ne tulevat myyntiin? Mutta selvästikään en vaan tajuu, myönnän vajakkiuteni tässä 😀

  1. Emmäkään tajua 😀

   Tää on ehkä vaan hyvä esimerkki Amerikkalaisen brändäyksen tasosta. Kun se onnistuu, voi myydä melkein mihin hintaan tahansa. Jopa puulusikoita. Tahtoo oppia saman!

    

 2. Mäkin seuraan Ariele Alaskoa instagramissa (ja huomannut, että hänen työnsä hintaan katsomatta menee kuumille kiville), mutta mä Hollantilaistuneena pihisieluna laittaisi edes kymmentä euroa salaatinottimiin. Mutta aina voi ihastella, vaikka tuote olisi vähän naurettavan kallis ja vaikkei olisi aikeissa ostaa. Musta nuo kädet on vähän pelottavat, mutta toki ehkä enemmän vastinetta rahalle kuin 220 dollarin pikkuruinen puulusikka vaikka käsityö toki maksaa.

  Mutta onhan hänen työnsä silti aika upeita etenkin nuo pöydät/levyt, come my way! Ja instagramissa vilahtelee myös ihania koiria!

  1. Joo, heidän insta on kyllä ihana ja hyvin hoidettu. Ja ne ihanat koirat <3

   Mä ottaisin kyllä mieluusti tollaiset salaatinottimet, onhan ne vähän spookyt mutta myös hienot. Mutta ei vaan kykene, täällä toinen pihisielu.

   1. Ei auta kuin käydä hakemassa saksasta jotkut granaatin ja ydinpommin kestävät ottimet femmalla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *