Kaiken mallisia alusvaatteita

 

TomboyXVday7_1920x.jpg

 

Asiat, jotka ärsyttävät usein alusvaateostoksilla:

– rintsikkavaihtoehdot: hullut toppaukset tai sitten kaarituettomat pitsihepenet (kun haluaisin just jotain siltä väliltä) 

– alushousut, jotka eivät peitä edes pakaroita

– jos haluaa ostaa mätsäävän rintsikat&pikkarit -setin, on alaosassa vaan yksi vaihtis: just se pieni pitsinpalanen

– ja ainiin: SOVITUSKOPPIEN VALAISTUS!

 

TomboyXVday5_1920x.jpg

TomboyXVday3_25acc10d-ada9-43ae-89d6-b57ceea34cc1_1920x.jpg

TomboyXVday8_1920x.jpg

TomboyXVday_1920x.jpg

 

Olen suht tyytyväinen omaan kroppaani, mutta silti alusvaateostoksilla ahdistaa aina. Juurikin noiden edellämainittujen asioiden vuoksi. 

Tässä yksi vaihtis: Tomboy-merkki tekee alusvaatteita, joissa riittää valinnanvaraa kuoseissa ja malleissa. Aina myös plussaa mallistokuvista, joissa on muitakin kun valkoisia tikkulaihoja teinityttöjä mainostamassa vaatteita aikuisille. Niin ja tietty ekologisuudesta. 

 

Screen Shot 2019-01-19 at 14.20.59.png

 

Täältä löytyy myös valinnanvaraa uima-asuihin, jos haluaa pukeutua muuhunkin kuin pikkubiksuihin. Tai jos asuu vaikappa Portugalissa (eli 50-luvulla), jossa uimahalliin ei saa mennä bikineissä, pakko on olla uimapuku. Koska herra varjele sitä ihokaistaletta jonka bikinit jättää paljaaksi. 

 

Screen Shot 2019-01-19 at 14.22.20.png

 

 

Tomboy-merkkiin pääset tutustumaan täällä. 

 

 

 

—-

 

 

 

 

 

Loving all underwear from Tomboy. 

 

 

 

 

Kommentit (3)
 1. Hei miten ihanat ois tollaset pidempilahkeiset just esim. näillä talvipakkasilla!

 2. Maija/ampsum
  20.1.2019, 10:46

  Haha, mä taas en oo ikinä jotenkin edes ajatellut että ihmiset käy uimahalleissa bikineissä, koska mulle bikinit = ennemmin auringonottoon tarkoitettu vaatetus, jolloin siis monesti haluaa jättää ihoa paljon paljaaksi, ja uima-asu = nimensäkin mukaisesti sitten siihen itse uimiseen tarkoitettu asu. Voi tietty olla että tää ajattelutapa juontaa juurensa siitäkin, että oon aina bikinit päällä järvessä tai meressä uiskennellessani sen verran neuroottinen rintojen ulos lipsumisen suhteen, etten itse edes uskaltaisi mennä uimaan bikineissä paikkaan jossa on selkeämpi näkyvyys kuin ulkona 😀

  Mutta varsin mielenkiintoista naisten pukeutumisen määrittelyä taas, oletan että miehet saavat siellä uimahalleissa uiskennella menemään nännit ja rinnat ja vatsat paljaana toki… Mutta tää merkki vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ja komppaan sua niin täysin noissa alusvaateostoksilla ärsyttävissä asioissa!

  1. Mä oon taas ollut aina niin käytännön ihminen, et mulla on tasan yhdet bikinit, joita käytän uidessani ihan missä tahansa 🙂 Tosin ymmärrän hyvin ton että on ihan varmasti vartalotyypistäkin kiinni, minkälaisessa asussa on paras uida, varsinkin jos ui ihan urheilumielessä eikä vaan lillu meressä. 

   Mutta just sama ajatus että MIKSI ihmeessä mies saa uida vaan uimahousuissa ja naisella on oltava kokouikkari? En voi käsittää. 

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *