Kaksi päivää Villa Mandalassa

visual diary

Vietin alkuviikosta kaksi päivää työreissulla Loviisassa, Villa Mandalassa. Paikka kuvailee itseään stressinhallintaan erikoistuneeksi hyvinvointikeskukseksi ja se olikin erittäin osuva nimitys. Tällä kertaa ei tosin paettu stressiä vaan suunniteltiin vain tulevaa työvuotta.

Kovan ajatustyön vastapainoksi nautittiin myös kauniista ympäristöstä, loistavasta kasvisruuasta, hengailusta ja joogasta. Illan kruunasi sauna ja palju tähtitaivaan alla sekä syyskuuksi ihmeellisen lämmin keli.

Kahden päivän ja yhden yön reissusta kotiutui väsynyt mutta rentoutunut jengi, joilla oli muistikirjat täynnä ideoita. Itse kirjasin muistikirjaani myös Lissabonista muistuttavat laattalattiat, koska joskus vielä haluan sellaiset omaan kotiini.

-----

Villa Mandalassa järkätään erilaista hyvinvointikursseja (mm. joogaa ja ruokaa). Sen lisäksi siellä voi järkätä firman virkistymispäiviä ja vaikkapa polttarit. Sama jengi ylläpitää Punavuoressa myös Urban Mandalaa.

Itse olen joskus suunnitellut sitä, miten ihana yliväsyneenä ja stressaantuneena olisi vain buukata kaksi yötä neljän tähden hotellista ja nukkua luksusympäristössä. Tämä voisi olla paikka myös siihen. Ja plussaa: vaikka oli joogaa, raakakakkua ja vähän hippiä; tarjolla oli myös kahvia ja skumppaakin saatin saunassa juoda.

-----

Just spent two days (working) in Villa Mandala Retreat Center in Loviisa. It was a perfect place!

 

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

nuo laatat on kyllä ihanat! Hmm, voiskohan meidän takkarumilusta vähän entrata jollain ihanilla laatoilla...?

saarah
visual diary

Miksei! Toi päällystetty takka oli ainakin ihan superhieno :)

saarah
visual diary

TAI voidaan ottaa mallia Lissabonista JA laatoittaa koko talo. Voin lähtee laatanhakumatkalle. Esim huomenna :)

riik
3h+kasvimaa

hyvä idea! Luulen että laatta seinissä ja lattioissa olisi erittäin kätevä eläinten ja lapsen kanssa :D

Hosuli
Hömppäblogi

No on kyllä täydellisen kuuloinen ja näköinen paikka. Tulispa joku sopiva tilaisuus varata Villa Mandala johonkin tarkoitukseen tai kutsuttaispa mut sinne, oih... Matka täältä Oulusta vaan on kohtalaisen pitkä.

Sun varpaankynnet mätsää kivasti ympäristöön aika monessa kuvassa!

saarah
visual diary

Totta, hyvin mätsäsi kynnet moneen kohtaan tuolla.

Oli kyllä ihana paikka. Toivottavasti pääset vierailulle Oulusta asti :)

saarah
visual diary

Suosittelen kokeilemaan aamu -tai mitä muuta tahansa piirtämistä. Mulla meni monta vuotta etten piirtänyt ollenkaan käsin ja nyt se on taas ihan lempihommaa :) Ja jotenkin tosi rentouttavaa!

Kommentoi