Kaksi päivää Villa Mandalassa

IMG_7371.JPG

Vietin alkuviikosta kaksi päivää työreissulla Loviisassa, Villa Mandalassa. Paikka kuvailee itseään stressinhallintaan erikoistuneeksi hyvinvointikeskukseksi ja se olikin erittäin osuva nimitys. Tällä kertaa ei tosin paettu stressiä vaan suunniteltiin vain tulevaa työvuotta.

Kovan ajatustyön vastapainoksi nautittiin myös kauniista ympäristöstä, loistavasta kasvisruuasta, hengailusta ja joogasta. Illan kruunasi sauna ja palju tähtitaivaan alla sekä syyskuuksi ihmeellisen lämmin keli.

IMG_7362.JPG

IMG_7351.jpg

IMG_7354.jpg

IMG_7382.jpg

IMG_7396.jpg

IMG_7397.jpg

IMG_7398.jpg

IMG_7399.jpg

IMG_7400.JPG

IMG_7401.jpg

IMG_7402.jpg

IMG_7403.jpg

IMG_7404.jpg

IMG_7405.jpg

IMG_7353.jpg

IMG_7375.jpg

IMG_7380.jpg

IMG_7378.jpg

Kahden päivän ja yhden yön reissusta kotiutui väsynyt mutta rentoutunut jengi, joilla oli muistikirjat täynnä ideoita. Itse kirjasin muistikirjaani myös Lissabonista muistuttavat laattalattiat, koska joskus vielä haluan sellaiset omaan kotiini.

—–

Villa Mandalassa järkätään erilaista hyvinvointikursseja (mm. joogaa ja ruokaa). Sen lisäksi siellä voi järkätä firman virkistymispäiviä ja vaikkapa polttarit. Sama jengi ylläpitää Punavuoressa myös Urban Mandalaa.

Itse olen joskus suunnitellut sitä, miten ihana yliväsyneenä ja stressaantuneena olisi vain buukata kaksi yötä neljän tähden hotellista ja nukkua luksusympäristössä. Tämä voisi olla paikka myös siihen. Ja plussaa: vaikka oli joogaa, raakakakkua ja vähän hippiä; tarjolla oli myös kahvia ja skumppaakin saatin saunassa juoda.

—–

Just spent two days (working) in Villa Mandala Retreat Center in Loviisa. It was a perfect place!

 

Kommentit (7)
  1. Suosittelen kokeilemaan aamu -tai mitä muuta tahansa piirtämistä. Mulla meni monta vuotta etten piirtänyt ollenkaan käsin ja nyt se on taas ihan lempihommaa 🙂 Ja jotenkin tosi rentouttavaa!

  2. No on kyllä täydellisen kuuloinen ja näköinen paikka. Tulispa joku sopiva tilaisuus varata Villa Mandala johonkin tarkoitukseen tai kutsuttaispa mut sinne, oih… Matka täältä Oulusta vaan on kohtalaisen pitkä.

    Sun varpaankynnet mätsää kivasti ympäristöön aika monessa kuvassa!

    1. Totta, hyvin mätsäsi kynnet moneen kohtaan tuolla.

      Oli kyllä ihana paikka. Toivottavasti pääset vierailulle Oulusta asti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *