(Kateudesta) vihertävä

visual diary

 

 

Vaikka olenkin kirjoitellut viime aikoina siitä, miten entinen materialistinen elämä tuntuu nyt vähän hassulta ja kaukaiselta, toki tykkään katsella kauniita koteja edelleenkin. 

Vaikka oma asuntokarmani on pitkään ollut toooodella hukassa eikä oma kotini kestä juuri nyt julkista esittelyä, aina voi haaveilla. Juuri nyt ne haaveet näyttää vähän vihertäviltä, täynnä pikkusälää olevilta ja siihen päälle vielä paljon kasveja. Kuulostaa ehkä samalta mitä sisustuslehdet on pullollaan, mutta tämä koti näyttää silti erityiseltä. 

 

 

Sanoisin tästä Milk Decoration -lehden esittelemästä ranskalaiskodista vaan et HITON TÄYDELLINEN! Erityisen inspiroitunut olen noista ekan kuvan lampuista. On ehkä vielä joskus kopioitava toi idea!

 

----

 

I think I just found my ultimate dream home!

Pictures from Milk Decoration magazine. See the full story here. 

Kommentit

miija (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/miija

Oon kans niin rakastunut tollaiseen vähän boheemiin sisustukseen ja unelmoin urbaanista viidakosta, vaikka olenkin kasvien kanssa ihan toivoton. :D

saarah
visual diary

Mä oon kans kasvien kanssa NIIN toivoton! Haalin niitä säännöllisin väliajoin ja sit yhtä säännöllisin väliajoin vien kasvien hautausmaalle :O

punastus
Punastus

Toi eka kuva varsinkin on RAKKAUTTA <3

saarah
visual diary

Se on kyllä IHAN täydellinen!

Yonna (Ei varmistettu)

Nyt on muuten hieno! Jos mulla olis unelma-asunnon moodboard ni nää kuvat olis paraatipaikalla, varsinkin eka. Terkkuja muuten Balilta!

saarah
visual diary

Joo, toi eka kuva on niin ihana! OOOOO, terkkuja takas Balille <3

Kommentoi