Katso dokkarit kiinnostavista valokuvaajista!

visual diary

Ihana dokkari sympaattisesta Bill Cunninghamista, tuosta ensimmäisestä katumuodin kuvaajasta.

Tänään Yle Teema, 22.40. (Ja sitä ennen New York, I Love You -leffa). Iso peukku molemmille! Tässähän olisi mahdollisuus Nyki -teemailtaan!

-----

Ja jos missasit viime lauantaina esitetyn dokkarin Vivian Maierista, tuosta taidokkaasta kuvaajasta, jonka mielettömät kuvat löydettiin vasta hänen kuolemansa jälkeen, se löytyy Areenasta. Oli todella kiinnostavaa kamaa, nimittäin!

-----

 

Kommentit

Juu (Ei varmistettu)

Hi! Loistavia dokumentteja molemmat! Kävin myös juuri katsomassa New Yorkin legendaarisia katuvalokuvaajia esittelevän dokumentin, Everybody Street. Näyttäisi löytyvän katsottavaksi myös Vimeolta, suosittelen aivan ehdottomasti. Upeita kuvia ja uskomatonta asennetta! Kävellessä näytöksestä ulos tuli sellainen olo että heti pitäisi liipaista kamera käsiin ja alkaa kuvamaan ja kotimatkaa katseli kyllä aivan eri silmin!

saarah
visual diary

Ooh, kiitos vinkistä. Täytyykin katsoa!

etea (Ei varmistettu)

Molemmat tosi hyviä dokumentteja. Tosi erilainen kuva piirtyy kummastakin; toinen ylisymppis pappa, toinen ilkeä nanny.

saarah
visual diary

Aivan. Bill vaikutti kyllä ihan supersympaattiselta tuossa dokkarissa ja Vivian taas vähän pelottavalta ja oudolta. Tuli oikein kylmät väreet dokkaria katsoessa että mitähän tietoja sen elämästä vielä löytyykään.

Mutta jotain samaa heissä oli silti. Työlle omistautuminen ja se että juuri kukaan ei tiennyt tyyppien yksityiselämästä mitään. Kiinnostavia molemmat!

Elli Emilia (Ei varmistettu) http://ellimaanpaa.com/

Hei mahtavaa! Kiitoksia linkeistä. Luin Vivian Maieri dokumentista aiemmin ja minun pitimäni se katsoa, mutta TV esitys ehti mennä ohi ja olin aivan unohtanut Areenan. Nyt katsoin. Tummahko henkilökuva mutta aivan upeita valokuvia. Ihania.

saarah
visual diary

Mulle kans käy usein noin. Teema lähettää mahtavia juttuja usein sellaseen aikaan et varmaan aika harva on teeveen ääressä. Onneks on Areena :)

Vivian Maierin tarina jäi kyllä pyörimään mieleen koko viikoksi. Erittäin kiinnostava tarina.

Kommentoi