Katso dokkarit kiinnostavista valokuvaajista!

documentary-cover.jpeg

Ihana dokkari sympaattisesta Bill Cunninghamista, tuosta ensimmäisestä katumuodin kuvaajasta.

Tänään Yle Teema, 22.40. (Ja sitä ennen New York, I Love You -leffa). Iso peukku molemmille! Tässähän olisi mahdollisuus Nyki -teemailtaan!

—–

Ja jos missasit viime lauantaina esitetyn dokkarin Vivian Maierista, tuosta taidokkaasta kuvaajasta, jonka mielettömät kuvat löydettiin vasta hänen kuolemansa jälkeen, se löytyy Areenasta. Oli todella kiinnostavaa kamaa, nimittäin!

vivian.jpg

—–

 

Kommentit (6)
 1. Elli Emilia
  12.4.2014, 16:18

  Hei mahtavaa! Kiitoksia linkeistä. Luin Vivian Maieri dokumentista aiemmin ja minun pitimäni se katsoa, mutta TV esitys ehti mennä ohi ja olin aivan unohtanut Areenan. Nyt katsoin. Tummahko henkilökuva mutta aivan upeita valokuvia. Ihania.

  1. Mulle kans käy usein noin. Teema lähettää mahtavia juttuja usein sellaseen aikaan et varmaan aika harva on teeveen ääressä. Onneks on Areena 🙂

   Vivian Maierin tarina jäi kyllä pyörimään mieleen koko viikoksi. Erittäin kiinnostava tarina.

 2. Aivan. Bill vaikutti kyllä ihan supersympaattiselta tuossa dokkarissa ja Vivian taas vähän pelottavalta ja oudolta. Tuli oikein kylmät väreet dokkaria katsoessa että mitähän tietoja sen elämästä vielä löytyykään.

  Mutta jotain samaa heissä oli silti. Työlle omistautuminen ja se että juuri kukaan ei tiennyt tyyppien yksityiselämästä mitään. Kiinnostavia molemmat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *