Kätsy kääntölaukku

visual diary

Muistan elävästi 90-luvulta muutakin kuin erään pienen lappusen. Nimittäin kääntötakin, jonka isäni toi tuliaisiksi ulkomaanreissulta. Toinen puoli oli vaaleanpunainen ja selässä oli jokin iso kuvio. Toisella puolella taas puna-sini-valkoinen kuosi. Se oli hienointa ikinä, kaksi takkia yhdessä!

Yksi suosikkimerkkini, singaporelainen Matterprints, josta olen postannut mm. täällä ja täällä

on keksinyt kuosihousujen ohelle taas lisää uutta: käännettävän pikkulaukun. 

Laukussa on kaksi eri kuosia ja ihanat pikkutupsut vetoketjussa. Säilyttäisin täällä ipadia, jos sellaisen omistaisin.

Yksi parannusehdotus tosin: olisi kiva jos pussukkaan saisi vielä hihnan. Kuka osaa nimittäin roikottaa tällaista pussukkaa kädessä? En minä ainakaan. 

----

Loving this reversable pouch by Matterprints. 

Kommentit

Mörri (Ei varmistettu)

Moikka Saara,

ovatko nuo ihanan oloiset farkut (?) myös Matterprintsin? Olen niitä pökiä vilkuillut...millainen malli niissä mahtaa olla? Sopivatko tällaiselle vähän persevälle ja reidekkäälle mallille? :)

Always looking good, Saara :)

saarah
visual diary

Mä veikkaisin että se ois tää malli: http://matterprints.com/collections/pants-1/products/the-sideswept-dhoti-chambray-denim

Mulla on saman malliset housut Matterilta (noi tossa bannerin kuvassa). Mulla tais olla size 1 niistä. Oon sillai vähän paksupohkeinen ja reitinen, mut mulle ne on ainakin hyvän kokoiset. Kokotaulukko on täällä: http://matterprints.com/pages/sizing-charts

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Ihana!! 

-Kääntötakit on parhaita. Edelleen.

Kommentoi