Keeppitakissa Kalliossa

IMG_1505.jpg

IMG_1503.jpg

Ostin kolmisen vuotta sitten Etsystä ihanan sinisen keeppitakin. Tykkään takista hurjasti edelleen, mutta… Se on todella epäkäytännöllinen. Olisi pitänyt tietää myyntilauseesta: Perfect fot New York winter. Niinpä, not so perfect for Helsinki winter.

Takki on periaatteessa tosi lämmin, mutta tuulessa se lepattaa, sen kanssa ei voi kantaa laukkua olalla (eikä reppua), sen kanssa pitää olla pitkät hanskat, jotka täytyy joka kerta ottaa vaivalloisesti pois kun esimerkiksi kaivaa puhelimen esille. Mutta toisaalta, se on kyllä silti ihana.

Päivän muu asu koostui ystävältä edelleen lainassa olevasta farkkuliivistä ja korukokoelman suosikeista.

IMG_1506.jpg

IMG_1507.jpg

IMG_1508.jpg

Itse lauantai Kalliossa oli kuin miniloma:

kävin kahdessa Kallio-mestassa, joissa en ole jostain syystä ennen käynyt. Sympaattinen Made in Kallio (jossa näytettiin suomalaisia lyhytelokuvia, samalla kun siemailin ihanaa Chai-teetä). Sitä ennen lounaaksi Street Gastron vegeleipä. Maistuu Flow:lle, oli tuomio. Eli hyvälle.

IMG_1498.jpg

IMG_1497.jpg

kuva-58.jpg

Ja kun Kallioon oli tultu, miksi lähteä pois sieltä illan tullen. Ystävän paistamat pannukakut ja punaviini. (Tarkjoiltuna maailman kauneimmalta pöydältä) 

IMG_1495.jpg

IMG_1496.jpg

Myöhemmin vielä käväisy trooppisen kuumissa työhuonebileissä ja sitten oluella Siltasessa.

Kallio, voisin ehkä muuttaa huudeillesi.

—–

It was a good Saturday.

Kommentit (4)
  1. Ihan mahtava kommentti 😀 😀 I put myself into a mindspace where I don’t feel the elements… 😀

     

  2. Hei, mullakin on vähän vastaava takki (ostettu kirpparilta/H&M). Se on superkaunis, mutta ei kovin käytännöllinen. Meinasin ottaa sen New Yorkiin mukaan, mutta onneksi päädyin vaihtoehtoon, joka suojaa paremmin tuulelta. Keeppitakit, viitata ja muut onkin sitten hyviä ihmisille, jotka kiiruhtavat täällä kohti muotiviikkojen näytöksiä ja kommentoivat haastattelijoille näin: How do I avoid looking cold? I put myself into a mindspace where I don’t feel the elements…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *