Kesä(hius)haaveita

_MG_3537

Olin viime talvena Thaimaassa jossa hiukseni olivat ihan täydelliset koko ajan, vaikken tehnyt niille oikeastaan mitään.

Kihartuivat itsekseen, vaalenivat auringossa ja jotenkin vaan olivat hyvässä lomamoodissa. Olin viikon ilman yhtäkään huonoa hiuspäivää,

mutta kun palasin Suomeen, kaikki tietysti muuttui. Samaa olen kokenut välillä kesäviikonloppuina, kun lojuu rannalla, ui meressä ja lähtee illalla baariin. Ei tarvi suolasuihkeita, sen kun avaa nutturan niskasta ja tukka onkin ihan täydellinen. No ehkä tähän vaikuttaa myös se, että kun on lojunut päivän siellä biitsillä, ei stressaa oikeastaan mistään muustakaan.

Luin joskus teorian,

jonka mukaan suomalaisilla on siksi niin päätä myöten menevä tukka, koska täällä vesi tulee suihkusta niin kovalla paineella. Onkohan tässä perää? Itseasiassa kun mietin tarkemmin, aina kun olen muualla kun kotimaassa, tukka on parempi. Vai onko se veden laatu? Kuka tietää. Ehkä alan hakemaan hiustenpesuveden tästä lähin merestä.

_MG_2954FhFuMRMv1JIvLyN-8zTulLZjQv8l9bJ8KCkfmpQlspVIVPtoiaF1nc7gfef1YHGQE49UJoe1f_Lx-gHTXN_mMrTROcr6wuUAfEDMIXlsOifoR-rvmUjaK4E2bY2XGUyTGBAGS_byR5rZ9JLcM7tQ90DyYtq6oyp3kJSPbLaVCPYHmPlrpFBzApx-j5l5_ZETH0xN3bn9j91_nwc5p0FcrqW_yjCF

nzRYfnza9qVoOc4aASeMFv5hKT_DUXORBlmcpaav40Veb70s23_AQVOV2w1OCZ8WxoQTyr3Ftz11BejpohT11oKWtPHvFuh8CH8crUwPZfTqEUnh5d7yc7QneJWSQEC0R-beI-PJDXlBy41PxIfxiZ6H1clq_a_nL7ea0LbV2ZdWJjDU8JO913yCjsrwn0thFfdgBtE06T-8TmMROP71AbAKDrrr

_MG_2752

_MG_3540_MG_2609_MG_4062

Tämä Amuse Societyn lookbookin naisella ei näytä olevan tukkaongelmia. Eikä asusteongelmia myöskään.

Haluaisin kesäksi paljon tuollaisia siroja koruja, joita voisi kerrostaa kesämekkojen päälle. Ja tuollaisen tukan. Plus yhden vapaalipun Coachellaan, koska tästä lookbookista tulee heti ekana mieleen festarit Kaliforniassa.

—–

Loving this lookbook by Amuse Society.

Kommentit (16)
 1. Ranskalainen ystävättäreni jaksaa aina ihmetellä hiuksiaan kun vierailee suomessa. Täällä hän saa suomalaisen silkkiset hiukset kun ne normaalisti ovat karheat ja paksut kuten ranskalaisilla yleensä. Johtunee siis veden laadusta..

 2. Mitäpäjos
  19.3.2015, 15:33

  Minulla ei Suomen vedenlaadusta tule sitä kuuluisaa lirutukkaa, kun on niin paksut (ja kuivat hiukset), mutta hiusten väriin se kyllä vaikuttaa viemällä omaa luonnollista vaaleaa kullan/punertavan sävyistä väriä joko sinne kauniiseen ällön kellertävään tai hämmentävällä tavalla punertavaan. Joskus kävin värjäilemässä kampaajalla takaisin kylmempään sävyyn ja käytin kaikenmaailman hopeashampoita ja muita, mutta aina se suihkuvesi vaan hiuksiin vaikutti. 

  Saksassa olen huomannut saman kuin joku yllä kommentoinut. Hiuksista tuli ihan ihmeän tahmaisen, jäykän, likaisen, mitä näitä adjektiiveja nyt on, tuntuiset. Ne on aina aika kummallisia kokemuksia. 😀 Saksassa käydessä on aina (!) ollut huono hiuspäivä joka päivä.

   

  1. No niin on! Huono saksalainen hiuspäivä forever yyyhhh :'( Mut jännä muuten kanssa huomata, mitkä hiustuotteet dominoi kemppariosastoja eri maissa. Saksassa hyllyt notkuu kymmenistä hiusvaahdoista ja hiuskiinteistä (itse käytin noita viimeksi vuonna 2005…ehkä?), kun kuivashampoota ja suolasuihketta saa taas metsästää. Suomessa taas nykyään Pirkaltakin löytyy oma suolasuihke <3

  2. Hassua! Oon ollut Saksassa vaan muutamia viikkoja elämässäni, mut en muista mitään tukka-asioita siltä ajalta. Jännää kyllä miten eri maissa vesi tekee ihan erilaisen tukan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *