Kietaisuhame – ehkä vaan paras vaate koskaan

 

 

Juttelin kerran erään puolitutun miehen kanssa
joka sanoi ettei ymmärrä miksi naiset ensin pukeutuvat lyhyeen hameeseen ja sitten kiskovat sitä koko ajan alemmas. Eikö olisi helpompaa vaan kerralla hankkia pidempi hame? 

Kun valistin miestä siitä, miten suurin osa hameista hilautuu ärsyttävästi ylöspäin kävellessä (varsinkin ylämäissä, terkkuja vaan seitsemän kukkulan päälle rakennetusta Lissabonista), ja siksi niitä on kiskottava alaspäin, hän sanoi ettei (tietysti) ollut koskaan tajunnut asian todellista laitaa.

Tuskailen saman asian kanssa usein ja mulla onkin monia hameita jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä ja oikean mittaiselta ainoastaan paikallaan seistessä. Tosi kätevää!

 

 

Onneksi on olemassa kietaisuhameita, jota päällä pystyy liikkumaan paljon kätevämmin. Nyt haaveilen näistä Matterprints-merkin ihanan tyylikkäistä luomupuuvillaisista kietaisuhameista. 

Toki kietaisuhamekaan ei ole aivan täydellinen vaate: sehän saattaa kovassa tuulessa vilautella enemmän kuin tahtoisi. Olin myös hetki sitten rannalla enkä tiennyt sinne lähtiessä että tulisin kipuamaan jyrkkää kalliorinnettä ensin alas ja sitten tietysti takaisin ylös. Minihakaneulalla kiinnittämäni kietaisuhame ei ollut paras vaatevalinta ja alaspäin kivutessani minihakaneula räpsähtikin auki ja lensi jonnekkin kivenrakoon 😀

 

Matterprints-merkillä on monia muitakin ihania uutuuksia, vaikkapa tää ihana bleiseri&-housuasu.

Olen saanut vuosien saatossa merkiltä muutamia vaatteita, joista kaikki ovat edelleen käytössä ja hyväkuntoisia. Merkin ideologia on myös hyvä. Esimerkiksi alennusmyyntiaikaan he aina muistuttavat siitä, miten tärkeää on tarkoin harkita mitä oikeasti tarvitsee ja ostaa vasta sitten. Tuotteet myös suunnitellaan ja valmistetaan reilusti ja läpinäkyvästi. Pisteet siitä!

Tässä asiassa yritän itsekin tulla koko ajan paremmaksi: jos haluan ostaa jotain, jätän sen yleensä kauppaan ja palaan kotiin miettimään vaatekaappini (tai siis sen sängyn alla olevan säilytyslaatikon) äärelle tarvisinko tätä vaatetta oikeasti, minkä kanssa sitä käyttäisin ja onko minulla jo sama vaate oikeastaan monena, vähän erilaisena versiona. Usein vastaus on se, etten todellakaan tarvitse vaatetta.

muoti ostokset ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Oi joo, halkiot on kans hyvä, kunhan hame on tehty niin ettei se kävellessä käänny ja sit halkio onkin väärässä kohdassa 😀

  2. On kyllä tyylikäs tuo hame!:) Ja suoraan sanottuna niin totta tuo ”hameen hilautuminen” 😀 Löysin eilen cosilta ihanan oranssin pidemmän hameen, jossa on halkio takana, luulen, että tänä kesänä käytän kyllä sitä tosi paljon!<3
    Mukavaa sunnuntaita!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *