Kissanruokatestaus tulee taas

Yhteistyössä PrimaCat

IMG_7001.jpg

Joka päivä on kissanpäivä,

sanoo paketin mainoslause. Kissojen mielestä takuulla onkin näin. Myös niiden mielestä jokainen niiden luona asuva ihminen on heidän oma pikku palvelijansa.

Hetki sitten meillä todellakin oli kissanpäivä, kun saimme Prima Catilta testaukseen paketillisen uusia Deluxe Prima Cat kissanruokia. Paketti sisälsi kuivaruokaa (kanan-, lohen ja kalkkunanmakuinen), purkkiruokia (viisi eri makua) ja lisäksi vielä lelun. Kyllä maistui!

IMG_6996.jpg

IMG_6998.jpg

IMG_6999.jpg

IMG_6997.jpg

Iso plussa siitä, että merkki on kotimainen ja etteivät tuotteet sisällä vehnää (jota kissan elimistö ei millään tavalla osaa käyttää hyödyksi). Myös graafikkona pakkauksen (ja nettisivujen) erittäin tyylikäs ulkoasu miellyttävät.

Jos haluat testaukseen samanlaisen paketin Deluxe Prima Cat kissanruokia,

kommentoi tätä postausta kertomalla jotain kreisiä kissastasi 31.8. mennessä. Yksi onnekas pääsee testaamaan ruokia kissoineen.

Ja miksi kreisi kissatarina? No koska kissatarinat on aina vaan parhaita!

—–

I´m giving away Prima Cat Deluxe catfood (only in Finland, sorry).

 

 

 

Kommentit (15)
  1. Kiitos näistä ihan mahtavista kissatarinoista! Nauroin ääneen näitä lukiessa 🙂

  2. Kissani, raiskari
    30.8.2014, 22:54

    Huh, panostan kovilla ja kerron kissastani sen painokelvottomimman kreisitarinan!

    Kissani on maailman suloisin, lihava cuddlailija ja tosi ystävällinen kaikille. Kerran se on kuitenkin käynyt vähän liiankin tuttavalliseksi ja herättänyt miespuolisen kaverini (joka nukkui helteillä vieraspedissä alasti) nuolemalla tämän, noh, penistä.

    Mikä lie motivoinut kisua tällaiseen toimintaan, mutta ystäväni oli (ymmärrettävästi) aika järkyttynyt herätyksestä. Myöhemmin piti tarkistaa, ettei näin ole käynyt kenellekään muulle, joka on nukkunut kissani kanssa samassa sängyssä, mutta kerta on (onneksi) jäänyt ainoaksi laatuaan. Siltikin usein kehotan yövieraita nukkumaan alushousut jalassa, [i]ihan vaan varalta[/i].

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *