Kohtuuhintaisia viherkalusteita

 

Kekkila_Creative_Garden-7.jpg

 

Olen ihan totaalisen hurahtanut viherkasveilla sisustamiseen. Ne kun tuovat niin paljon eloa ja iloa kotiin ja olenkin tunkenut niitä joka huoneeseen, vessa ja keittiö mukaanluettuna. Juttelen myös portugalilaisille kasveilleni suomeksi ja kämppikseni taitaa laulaa niille, niin hyvin ne kukoistavat. 

Haaveilen myös pihasta tai parvekkeesta ja sitten tietysti kaikista viherkalusteista. Nämä suomalaisen Kekkilän uutuustuotteet sisälle ja ulos saavat Crazy plant ladyn hykertelemään innosta!

 

Kekkila_Creative_Garden_Balcony-3.jpg

Kekkila_Creative_Garden.jpg

Kekkila_Creative_Garden-6-2.jpg

 

Tykkään näissä kalusteissa erityisesti siitä, että ne ovat tosi siroja ja simppeleitä ja antavat pääosan kasveille. Hinnat ovat myös erittäin kohtuullisia. Esimerkiksi alemman kuvan musta viherhyllykkö maksaa reilun satasen. 

MUTTA sitten yksi juttu mikä minua aina häiritsee kasvikuvissa! Lasittamattomat terrakottaruukut, joihin tietty kertyy kosteuden takia vaalea (home)pinta. Itse ainakin pyyhin ne puhtaaksi viikottain, mutta miksi kaikissa kasvijutuissa ne on aina jätetty tuollaisiksi mähmäisen likaisen näköisiksi?

 

Kekkila_Creative_Garden-2.jpg

Kekkila_Creative_Garden-5-2.jpg

 

On paljon asioita, joihin kukaan muu ei kiinnitä huomiota, sanoi ystävä kerran. Valitin silloin juuri siitä, miten ärsyttävää on kun leffoissa ihmiset kantavat matkalaukkuja ja muka painavia laatikoita ja oikeasti näkee kuinka ne ovat tyhjiä. Se häiritsee minua suunnattomasti!

Eikö ollut varaa palkata art directoria huolehtimaan siitä, että pikkuasiat näyttävät hyviltä, mumisen usein eri tilanteissa. Hah. 

 

 

—-

 

 

 

Loving this range of plant furniture from Kekkilä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)
  1. Kiitos vinkeistä! Itseasiassa tajusin vasta nyt että kosteassa portugalilaisessa huoneilmassa (varsinkin talvisin ikkunalaudalla) mun ruukkuihin tulee ihan erilasta mähmää kuin noissa, se on varmaan enemmän hometta kuin kalkkimuodostumaa. Mutta ostin erään kasvin juuri ruukkuineen päivineen ja se on tuollainen valkopintainen. Täytynee kokeilla sitä ruukkujen kastelua ennen käyttöönottoa 🙂

  2. Petrakohanna
    12.5.2018, 03:49

    Ihanaa omistautumista pyyhkiä ruukut!
    Minusta noiden saviruukkujen paras puoli on just tuo mähmä. Mitä vanhempi ruukku,sitä kauniimpi patina. Mutta makuasioita, todella!
    Muuten tunnistan erittäin hyvin tuon yksityiskohtiin keskittymisen. Mikä se on ettei osaa näytellä kantavansa painavaa laukkua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *