Koska kesä ei tullut, tulkoon syksy (kakkaemoji)

Hesari uutisoi tänään, että myös heinäkuusta on tulossa kylmä. Blääh. En jaksa enää a) valittaa b) ihmetellä c) synkistellä aiheesta Miksi Suomen kesä on oikeasti syksy. Pakko tehdä kesäasioita, koska ei voi vaan odottaa että sitten kun, mutta luovutan ja pukeudun syksyisesti. (nimim. nilkat syväjäässä)

Kuin tilauksesta tähän mielentilaan, yksi suosikkimerkkini, saksalais-espanjalainen Potipoti

julkaisi tulevan syys/talvimallistonsa.

AW.14-15.13.jpg

Oh, taattua Potipotia! Ostin viime syksynä pitkän harkinnan jälkeen merkin jättimäisen kaulahuivin ja se on ollut kyllä yksi parhaista ostoksista ikinä. Ei ollut halpa, mutta laatu on ollut priimaa ja käytin kyseistä turvavaatetta viime syksyn ja talven (ja Suomen keväässäkin) melkein joka päivä.

AW.14-15.4.jpg

AW.14-15.8.jpg

PORTADA.69.jpg

AW.14-15.14.jpg

AW.14-15.40.jpg

AW.14-15.24.jpg

AW.14-15.47.jpg

potipoti.AW14.86.jpg

potipoti.AW14.89.jpg

Myös coolit neulehousut ja villatakit kiinnostaa. Ja ehkä toisen värinen huivi vielä…

Ihana plussa huivissa oli se, että se tulee tuollaisessa jännässä kantolaukussa. Tuohon nahkaiseen kantolaukkuun voi pakata kesällä vaikka piknikhuovan ja laittaa sen pyörän tankoon kiinni. Ja sitten vaan polkaista kesäiselle herkkupiknikille siemailemaan skumppaa. Eikun eipä voikaan, kun ulkona on +11 ja sataa taas.

(Paluu kohtiin a, b ja c)

—–

I´m giving up hope that summer will ever find its way back to Finland. It´s freezing. But, I already have my eyes on next fall/winter, like clothing-wise. So I was happy to get this lookbook of  Potipoti´s new AW 2014-2015 collection.

Last fall I bought this giant wool scarf from them and it´s become one of my favourite pieces ever. The quality is excellent and during the cold winter it was my protect-me-from-the-world -scarf.  This new collection also makes me want to buy wool pants.

They´d be perfect for this Finnish summer…

Kommentit (2)
  1. OOOh, tähän haluan uskoa!

    Koska olen pessimisti, tilaan ehkä kuitenkin noi villahousut 😀

  2. Iltasanomien mukaan helteet tulee viikon päästä. Tällä kertaa aion uskoa keltaiseen lehdistöön!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *