Kuivan ihon pikapelastaja

Huh, kuinka paljon olenkaan tänä kuluneena syksynä stressannut ihostani. 

Se on ollut liian kuiva, liian rasvainen ja puskenut näppyjä aivan ennennäkemättömään tahtiin. Välillä se rauhoittui, mutta kun ilma vähän viileni, alkoi taistelu ihon kuivumisen kanssa. Ja koska iho on yleensä ollut se osa ulkonäköäni, josta olen stressannut vähiten, on tilanne ollut ihan uusi. 

iho.jpg

Ongelmana on se, että vaikka laitan illalla todella kosteuttavaa yövoidetta, ei se tunnu imeytyvän. Aamulla iho on niin rasvainen, että sillä voisi voidella leivän. Ja kun puhdistan ihon aamulla, laitan päivävoiteen ja alan meikata: iho on taas kuiva. Ja kuivan ihon meikkaaminen: no ihan tuskaa. 

Eräänä iltana löysin kaapin perältä ihoöljyn, jolle annoin kuitenkin mahdollisuuden. Ja onneksi annoin. Viimeiset kaksi viikkoa olen tylsillä luennoilla silitellyt lähinnä omia poskiani: niin käsittämättömän pehmeä ihoni on juuri nyt. Ja öljy toimii jostain syystä erilailla kun kosteusvoide: kun laitan tätä yöksi, ihoni ei ole aamuisin rasvainen ja kiiltävä. Se on vain pehmeä. 

—-

Sain Eko Vistan manteliöljyn testiin NU3 -verkkokaupasta. 

—-

Best thing for winter skin: 

Organic Eko Vista Almond Oil. 

Kommentit (3)
  1. Olen itsekin ihastunut manteliöljyyn! Minutla löytyy weledan vastaava ja olen harmitellut ettei siinä ole spraykorkkia (välillä lorahtaa kädelle liikaa ja toisinaan ei tule kunnolla, huono systeemi). Tietääpä sen loputtua (johon menee tosin varmaankin pieni ikuisuus), että löytyy spraykorkillakin!

    1. Paitsi että tuossa on vissiin pumppupullo, vielä parempi vaihtoehto! Helpottaa säännöstelyä todella paljon 🙂

      1. Joo, tossa on pumppupullo, ihan superhyvä öljylle. Mulla on ainakin yksi hiusöljy, jossa sellaista ei oo ja aina sitä lorauttaa kädelle ihan liikaa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *