Kukkaisat keväthousut

 

Kaupallinen yhteistyö: Uhana design

 

 

Hei, voitko ottaa musta kuvia perjantaina ennenkun mennään afterworkille, viestitän graafikkoystävälleni, jonka kanssa bongailemme lähes aina samoja kuvauksellisia asioita. Joo, tietty, missä otettais ne?

Sitten lähetän hänelle kuvan tällaisesta vihreästä ovensuusta eräällä syrjäisellä kadulla ja hän vastaa: Joo, tiedän ton paikan, nähdään siinä. 

Asu, jonka halusin hänen kuvaavan, on tämän kevään suosikkiasuni. Koska talvi on virallisesti ohitse, olen alkanut käyttää taas värejä. No okei, tässä asussa on vielä paljon mustaa, mutta myös VÄRIÄ. Ihanat kukkahousut ovat Uhana designin uudesta Winter Garden-mallistosta ja niiden nimi on Winter Garden Voyage pants*. 

Nämä kankaiset housut ovat ehkä istuvimmat housut mitkä olen ikinä omistanut. Kun kiskaisin ne päälle ensimmäisen kerran, tuntui että joku olisi ommellut ne täysin mittojeni mukaisesti. Yleensä näin ei nimittäin ole, olenhan sellaista vartalotyyppiä, että reiteni ovat hurjasti leveämmät kuin vyötäröni. Tai siis eivät tietysti ole leveämmät, vaan epäsuhtaiset sen suhteen että vyötärökokoni on 34, housukokoni muuten useimmiten 36 tai 38.

 

 

Uhana design on sellainen suomalainen merkki, jonka vaatteita kannan ylpeästi päälläni täällä ulkomailla. Merkin tuotteet valmistetaan Suomessa, Virossa, Liettuassa ja kas, myös täällä Portugalissa. Iso plussa vastuullisuudesta!

Sitten toinen plussa siitä, että merkillä on muutakin kun vain kaapumaisia mekkoja. Olenhan maininnut joskus aiemminkin tämän (epäsuositun) mielipiteeni: haluan pukeutua suomalaiseen muotiin, mutten muodottomiin pussimekkoihin. 

Kapeat housut ja bleiseri-yhdistelmästä tulee myös aina tehokas olo. Tässäpä asu, jota olen käyttänyt myös silloin kun on puhuttava asiakkaan kanssa vaikkapa puhelimessa. Kuulostaapa miten hullulta tahansa, pukeudun joskus yksin kotona töitä tehdessänikin tehobleiseriin, joka päällä olo on jotenkin aikuinen ja ammattimainen. Bleiseri on kotoisin kaverini järkkäämästä vaatteidenvaihtopäivästä. Se tuntui niin omalta heti, että kuvia ottanut ystäväni tokaisikin: no toi sulla nyt on ollut aina. 

 

 

Kuvia ottaessa vihreän vehreän ovensuun takaa ilmestyi nainen, joka alkoi kastella kasveja. Vasta jälkikäteen kuvia katsellessamme tuumimme yhdessä: Ohoh, hei voitko ottaa musta sellaisen kuvan jossa sattumalta taustalla oleva ihminenkin mätsää kaikkeen. 

* Sain housut Uhanalta. Kiitos!

muoti paivan-tyyli suosittelen vastuullisuus
Kommentit (12)
  1. Onpa ihana ovensuu! Satutko muistamaan tarkempaa katuosoitetta?

    1. Muistan! Rua da Emenda, tosi lähellä Lissabonin keskustaa mut pieni sivukatu 🙂

  2. Noh, tulikohan mun kommentti ku ei suostu lähettämään? Olisin siis vaan kaivannut lähempää kuvaa housuista jos istuu niin hyvin ja että Uhana on ihana merkki 🙂

    1. Mulla ei ole tähän hätään lähiskuvia, mutta nettisivun kuvista saa kyllä musta hyvin idean tosta housuje leikkauksesta ja mallista 🙂 Niissä on korkeä vyötärö ja sit takaosassa leveä kuminauha joten ne on tosi mukavat päällä, kangas on sellainen mukava ohut. https://www.uhanadesign.com/verkkokauppa/housut/winter-garden-housut/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *