Kultasohva ja iltatee

DSC_5168.JPG

Päivän valo vaihtuu Lissabonissa ilta-auringoksi siinä seitsemän maissa.

Se on ihaninta aikaa olla ulkona: valo on erityisen kaunis pastellisten rakennusten heijastamana. Mutta siihen aikaan olen toisinaan myös kotona, mitäs muutakaan tekemässä kuin teetä siemailemassa.

DSC_5157.JPG

DSC_5179.JPG

DSC_5160.jpg

DSC_5161.jpg

DSC_5170.JPG

DSC_5174.jpg

DSC_5175.jpg

Tällä kertaa siemailin ihan oikeasti vain teetä, mutta Feira de Ladra -kirpparilta täältä Lissabonista löytämäni pullo vaatii vielä joskus juomaan Brandyä.

Brandie, siinä kun sanotaan.

DSC_5185.jpg

DSC_5189.JPG

Kukkasen ostin itse itselleni, ihan vaan siksi että oli yksi torstai.

Ja sitten on vielä yksi asia: kultasohva. Olin aluksi ihan että kääk, asunnossamme on kultasohva, en pysty tähän. Nykyisin pidän siitä ihan hulluna. En kuuna päivänä ostaisi sellaista itse, oma sohvanihan on musta ja mahdollisimman pelkistetty (epämukava mutta niin kaunis 50-luvun sohva). Kultasohva taas on kaikkea muuta: överi, pehmeä ja mukava.

Ja jokainen kylässä käyvä ihminen haluaa itsestään kuvan siinä istumassa. Koska this is just so…. sort of cool.

—–

Evening tea moment at home.

 

Kommentit (9)
 1. Komppaan edellistä kommentoijaa niin sohvan upeuden kuin liljojen vaarojen osalta – itse olen ymmärtänyt, että siitepölyn lisäksi ihan koko kasvi voi olla ikävän fataali viiksiniekoille. :/ (Lisätietoa esim. http://www.preventivevet.com/cats/lesser-known-pet-toxicities-lily-toxicity-in-cats)

  Ja lopuksi vielä: kiitos Saara ihanasta blogista, tää on ihan mun lemppari!!

  1. Kiitos vinkistä!

   Mun kissa ei tosin ole ikinä osoittanut mitään mielenkiintoa kukkia kohtaan, eli aika turvassa ollaan 🙂

   1. Huomioi, että kissan suuhun myrkyt pääsee myös niiden turkin kautta esim pöydälle tippuneista heteistä. Mutta se on hyvä, että kasvit pysyy muuten sulla turvassa, toisin kuin meidän huushollissa! 😉

 2. Kissaihmisenä on pakko kommentoida (koska ihmiset ei yleisesti tiedä tätä), että leikkoliljoista kannattaa aina poistaa niiden keskustan heteet, koska liljojen siitepöly on todella myrkyllistä kissoille! Vuosittain kuolee paljon kissoja sen aiheuttamiin myrkytyksiin..

  Btw tosi ihku kultasohva!

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *