Kun kaikki mätsää

 

WEB_Wardrobe_Snacks_MG_4161.jpg

Wardrobe-Snacks-405.jpg

Wardrobe-Snacks-470.jpg

WEB_Wardrobe_Snacks_IMG_0061.jpg

WEB_Wardrobe_Snacks_MG_4129.jpg

 

Asioilla on kaksi puolta,

senhän nyt tietää jokainen. Kun näin tämän kuvasarjan, otin ruutukaappauksen ja ajattelin heti: ihana, laitan tän blogiin.

Samana iltana ystäväni luona hän kaivoi jääkaapista kaksi olutta, leväytti sovitukseen tulleen riemunkirjavan maton lattialle ja sanoi: Kun ei enää kiinnosta sellainen, että kaikki mätsää täydellisesti ja jokainen saakelin saippuakuppi ja muropakkaus on täydellisesti toisiinsa sointuva.

Sitten katsoimme värikartasta uuden värin, joka saisi edustaa hänen uutta elämää (ja olohuoneen seinää), olemmehan kuitenkin visuaalisia ihmisiä.

Mutta yhtä mieltä olimme siitä, että koko ajan vähemmän kiinnostaa mikään ns. täydellinen, mätsäävä ja liian stailattu. Samasta kirjoitti juuri Annakin. Minne katosi sellainen kiva pieni kotikutoisuus, joka oli blogeissa alkuaikoina? Ja varsinkin instagramissa?

Wardrobe snacks -sarja on kuitenkin hieno. Ihan siksikin, että se sai minut taas pohtimaan tätä asiaa.

 

—-

 

Loving this Wardrobe snacks series by
photographer Kelsey McClellan and prop/set stylist Michelle Maguire.

 

Kommentit (13)
 1. Siiri / Pilkettä-blogi
  6.4.2017, 15:01

  Itse ainakin äänestän kotitekoisen ja itsetehdyn näköisen puolesta (ehkä siksi että en pysty itse parempaan :P) – silloin tulee aito fiilis.

  1. Aivan! Joo, aitous on just se jota haluaisin enemmän näkyviin 🙂

 2. Kai siinä on vähän taustalla se että ollaan niin ammattibloggaajia eli lähes aikakauslehtiä joiden tarkoitus on tarjota ihanan inspiroiva visuaalinen pakopaikka maailmasta. Paitsi että kun haluan lukea niitä muotieditoriaaleja käsiteltyine kuvineen, meen mieluummin Sokkarille ja ostan Voguen. Joissain suomalaisissa blogeissa toi kuvankäsittely, lavastaminen ja yleinen posettaminen tämän visuaalisuuden varjolla on mennyt jo aivan överiksi, ja täysin muun sisällön sivuuttaen. Ainakin omalta lukulistalta nämä kaikki on pudonneet ihan luonnostaan pois. 

  1. Joo, oon samaa mieltä!

   Tosi harvasta blogista mun mielestä voi sanoa että niissä ois kiinnostavia kuvia. Teknisesti hienoja ja hienosti stailattuja toki, mutta haluisin blogeilta jotain sellaista mitä en lehdistä saa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *