Kuosillinen suihkuseinä

 

Suihku6.jpg

 

Olin teininä usein lapsenvahtina eräälle pariskunnalle, jolla oli kolme pientä tyttöä. Lasten äiti oli ihanan suorapuheinen ja kun kyselin jotain heidän juuri rakentamastaan talosta ja sen sisustusratkaisuista, äiti sanoi: 

Joo mä aina ajattelin että kun rakentaa oman, niin on superihanaa kun voi valkata kaikki kaakelitkin itse. Sit kun oltiin rakennettu tätä taloa kaksi vuotta ja tuli aika valita kaakeleita niin huusin mun miehelle että ihan sama mitkä saatanan kaakelit siellä on, kunhan pääsen suihkuun. 

 

Suihku3.jpg

 

Mua naurattaa toi tarina edelleen, mutta niin kai se usein menee.

Näitä Saana&Ollin uutuusmalliston kuvia katsoessa tosin tulee taas mieleen, miten ihana olisi joskus vielä suunnitella ja remontoida ihan omaa kotia. Sinne laittaisin aika mieluusti vaikkapa tällaisen kuvioidun lasioven. 

 

Suihku1.jpg

 

Essis Collection by Lasilink -mallisto julkistetaan Habitaressa tänä syksynä. 

Jos menestynyt Saana&Olli muotoilijapariskunta ei ole vielä tuttu,
täältä voi tsekata lisää heidän töitään. 

 

 

 

—-

 

 

 

 

Loving these glass doors designed by Saana&Olli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (4)
 1. kalkkiporetabletti
  30.8.2018, 09:23

  voi ei, oon vissiin asunut täällä kalkkisen veden maassa jo liian kauan, kun eka ajatus oli, et tollanen ovi olis suihkun jälkeen tosi hankala kuivata lastalla nopsasti ja sit siihen kerääntyis ärsyttävää kalkkijäämää aivan liian helposti. Tässä tapauksessa siis simppeli design voittaisi koristeellisemman.

  1. No täällä toisessa kalkkivesimaassa saattais käydä kyllä samoin 🙂

 2. johannananna
  30.8.2018, 06:20

  Nyt kun ollaan ihan vaan pintarempattu kämppää, oon huomannut että se ei todellakaan oo kovin kivaa. Mutta silti joskus haluaisin rempata oman näkösen paikan. Oonkin siirtynyt unelmoimaan siitä, että joku muu tekee sitä remppaa ja itse voi käydä katsomassa miten se edistyy, ja sitten tulla muina muikkeleina muuttokuorman kanssa ihan oman näköiseen taloon.

  1. joku muu tekee sitä remppaa ja itse voi käydä katsomassa miten se edistyy, ja sitten tulla muina muikkeleina muuttokuorman kanssa ihan oman näköiseen taloon.

   JUST TÄÄ 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *