(Luomu)apu maksaläiskiin

 

IMG_1442.JPG

 

Peiliin, josta näen itseni aina ekana aaauisin, olen kiinnittänyt kortin, jonka sanomaa on toisinaan hankala uskoa. First of all, you´re really pretty.

On hyviä ulkonäköpäiviä, aamuja ja aikakausia, sitten taas niitä ihan muita. Iloitsin pitkään siitä, että kas, minulla on sellainen iho johon ei tule esimerkiksi maksaläiskiä, vaikka kuinka oleilisi auringossa.

Kunnes sitten tulikin.

 

IMG_1440.JPG

 

Läiskät eivät tosin ilmestyneet kasvoihin, ne ilmestyivät muualle. Ihan yhtä ärsyttäviä kuitenkin. Jaa, no tällaisia sitten on, ajattelin ja aloin laittaa useammin suojakertoimen sisältävää rasvaa niillekin alueille. Olin kai joskus kuullut, että läiskiä voisi vaalentaa jotenkin, mutta päättelin että juuri nyt ei ole varaa ostella mitään kalliita tuotteita.

Sitten muistin kuorivan kasvonaamion, jota käytin puolisen vuotta sitten ja jonka tuoteselosteesta muistin sanat vaalentaa ihoa.

 

IMG_1439.JPG

 

Tuote on suomalaisen Flow kosmetiikan kuoriva puolukka-entsyyminaamio. Se on jauhetta, johon sekoitetaan muutamaan tippaan vettä ja sitten tahna levitetään iholle. Testasin tätä pari kertaa viikossa parin viikon ajan ja KAS, tummat läiskät vaalenivat selvästi. Rasvasin ne myös aina naamiokäsittelyn jälkeen ja muistin myös laittaa suojakertoimen sisältävää rasvaa ennen ulkona oleilua.

(Tosin nyt kun katson naamion tuoteselostetta, ei siellä mainita sen vaalentavan ihoa, puhutaan vaan kirkastamisesta. Oli miten oli, omalla kohdallakin tämä on ollut kyseiseen vaivaan erittäin toimiva tuote). Miksi muuten sanotaan maksaläiskä? No toisaalta, englanniksi kyseiseen asiaan viitataan usein sanomalla age spot. Kääk.

Lohduttaudun kuitenkin sillä, että kuukausi sitten istuessani baaritiskillä, eräs 27-vuotias miehenalku tuli tarjoamaan juomista.

Age spots, whatever.

 

—-

 

Sain naamion testiin blogin kautta, joskus muinoin.

 

—-

 

 

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Kyllähän nyt puumalle aina drinkki kuuluu tarjota.

  2. Mäki kauhistuin hiljattain kaulaan ilmestynyttä maksaläiskää, monena iltana sitä tuijotin ahdistuneesti peilistä. Sit menin suihkuun ja pesin sen pois 😀 perus kahen pikkulapsen äiti 😀

    1. Eikä 😀 😀 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *