Määki teen: 9 faktaa

 

seina.jpg

 

1) Minulle oli monia hienoja nimi-ideoita vauvana, mutta kun minut tuotiin laitokselta kotiin, siskoni oli todennut: Saara. Itse halusin kolmevuotiaana tosin liittää nimeeni kolmanneksi nimeksi mielestäni hienoimman nimen ikinä: Mikko. Äiti ei suostunut ja sain raivarin siitä MIKSI MUKA ON TYTTÖJEN JA POIKIEN NIMIÄ? (Olisi pitänyt syntyä Ameriikkaan).

2) Laitan aina huulipunaa niin, että laitan sitä vain alahuuleen ja sitten muiskautan huulet yhteen. Paitsi aina toisinaan unohdan tehdä sen ja olen puolihuulipunaisena julkisella paikalla.

3) En osta koskaan talouspaperia.

4) En pysty istumaan aloillani kuin ehkä 30 sekuntia olematta joko raapimatta ihoani, hiplaamatta hiuksiani, korjaamatta rillejäni tai vaihtamatta asentoa. Mun viereen ei kannata istua siis leffassa.

 

seina2.jpg

 

5) Vihaan sieniä! Kaikkia sieniä, oli ne sitten kanttarelleja, mustia torvisieniä tai ihan vaan herkkusieniä. Vihaan niitä piirakoissa, keitoissa, pataruuissa ja ihan kaikessa ja kyllä, olen kokeillut niitä joka muodossa. Silti vihaan niitä.

6) Vihaan myös valkoviiniä. HYH. Tilaan aina ravintolassa kalan kanssa punaviiniä vaikka lähes joka kerta kysytään, eikö kalan kanssa kuitenkin mielummin valkoista. Vinho verdeä eli vihreää viiniä sen sijaan rakastan. (No se ei varmaan tullut kellekkään yllärinä).

7) Minulla oli varhaisteininä sellainen kuvitelma, että jos kaksi ihmistä on rakastuneita toisiinsa, toinen aina vaan huijaa. Että jotenkin se olisi liian ihmeellinen sattuma että kaksi ihmistä voi ihastua juuri toisiinsa samaan aikaan. Sitten aina kun näin aikuisia pareja, mietin että kumpi on se joka huijaa tunteensa. (Joskus toisinaan mietin tätä edelleen).

8) Vaahtoan aina siitä, miten materiasta pitää osata luopua. Kuitenkin kaipaan edelleen kirpparilla vuonna 2012 myymääni seeprakuosillista mekkoa, eräitä kierrättämiäni vaaleanpunaisia housuja ja rikkinäisiä kenkiä, jotka heitin roskiin viimeisimmässä muutossani.

9) En rehellisesti sanottuna usko saavani graduani ikinä valmiiksi.

 

—-

 

9 random facts that don´t deserve to be translated.

 

 

Kommentit (14)
 1. nostalgiatripillä
  21.3.2017, 08:35

  Mä oon se sun lukija, joka toivoi ruokakauppa-postausta ja joka kävi tekemässä graduansa Lissabonissa. Uskomatonta kyllä sain muuten myös sen valmiiksi Lissabonissa tehtyäni sitä siis kaksi vuotta sen ajatuksen kourissa ettei tää koskaan valmistu. (se on mahdollista you can do it!). Mulla paikanvaihdos oli ratkaiseva tekijä, koska aloin elää ja unohdin gradustressin.

  Pakko jälleen kiittää sua tästä blogista. Ennen reissua sain täältä erityisesti inspiraatiota Lissabonia varten ja nyt reissun jälkeen, melkolailla kuvaamasi kaltaista elämää viettäneenä (kukat&miehet&vinhoverde&kokopäivämenossa), nostalgia kutittelee ihanasti mahan pohjaa aina kun avaan blogisi (eli joka kerta kun se päivittyy). Suuri kiitos siis että olet olemassa ja kirjoitat.

  1. Kiitos! Oi että, tää oli niin ihana ja rohkaiseva kommentti (ja sit mulle tuli kans vähän kyynel silmäkulmaan siitä, että munkin on joskus täältä lähdettävä ja kuinka sit nostalgisoinkaan kaikkea ihan takuulla KOKO ajan).

   Kai se munkin gradu valmistuu, nyt on vaan ollu eniten ongelmia ton (olemattoman) graduohjauksen kanssa. Tarvis niin tukea jota ei sit saa ja se ahdistaa. Mutta kai se tästä. On tässä vielä pari kuukautta aikaa tahkoa se kasaan…

 2. Tuo seiska-kohta on tavallaan mielenkiintoinen ajatus. Luin *juurikin jostain*, että parisuhteen yksi kompaustuskivi voi olla se, että toinen rakastaa enemmän ja eri tavalla kuin toinen, ja että itse olettaa toisen rakastavan ja ilmentävän rakkautta samalla tavalla kuin itse. Niin että tavallaan pariskunnissa toinen on aina se, joka tuntee tuntevansa jotenkin kiihkeämmin.

  Tuo huulipunajuttu on ihana! Mulle käy joskus niin, että unohdan laittaa toisen, eli mustan kerroksen ripsiväriä. Olen sitten lähtenyt julkiselle paikalle valkoisilla ripsillä…

  1. Mielenkiintoista! Mun kokemuksen mukaan myös suhteissa, varsinkin alussa saattaa toinen olla se enemmän rakastunut/ihastunut mutta sit se voi myös muuttua suhteen myötä.

   Hah, mulla oli joskus kausi et unohdin tosi usein laittaa ripsiväriä molempiin silmiin. Hahah, näytti varmaan tosi fiksulta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *