Mainosbileistä maalaiskahvilaan

visual diary

Väitetään, että viikonloppu, jolloin poistuu kotikaupungista, tuntuu pidemmältä kun siellä vietetty. Tänä viikonloppuna halusin tehdä molempia.

Näin se menee: perjantaina juodaan töistä tullessa kofeiiniöverit, sit treffataan vanhat työkaverit (jos haluat kunnon bailuseuraa, tutustu mainosalalla työskenteleviin ihmisiin. Tuossa maailmassa KUKAAN ei tunne lausetta: Väsyttää, taidan lähteä kotiin ajoissa.) ja rillutellaan yöelämässä niin myöhään kuin mahdollista. (Ei julkaisukelpoista kuvamateriaalia saatavilla)

Seuraavana aamuna matkataan maalle, jossa joku muu laittaa ruuan, leipoo suklaakakun ja lämmittää saunan. Vastalahjaksi makoillaan lattialla lapsen leikkialustana ja opetetaan sille tärkeitä uusia sanoja, kuten bä-bää.

Sunnuntaina kannattaa vielä käydä jossain sympaattisessa paikassa iltapäiväkahveilla.  

Metsäkylän kahvilon juuri sellainen: ihanaa pannukakkua omppuhillolla, kuppi kuumaa teetä ja supersymppis henkilökunta. Harmi että friikit alpakat olivat talvilomalla kauempana, niin emme ehtineet nähdä heitä.

Sitten juna takaisin urbaaniin elämään. Ja kyllä, viikonloppu tuntui ihan minilomalta. 

-----

This weekend I got the best from both worlds:

party with some wild advertising people, then relaxing at the countryside with lost of good food, chocolate-cake and sauna + playing with the baby.

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

tuo on kyllä niin ihana paikka :). Ja mikä parasta, meidän lähikahvila!

saarah
visual diary

On kyllä ihana lähikahvila!

Toimitus
Toimitus

Ihana tuo vika kuva! Ja siis muutkin toki.

saarah
visual diary

Söpöstä vauvasta saa niin helposti söpöjä kuvia :)

Kedonkukka (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä ihana kahvila, oon itsekin käynyt siellä veljen tyttären kanssa joka on aika samaa ikäluokkaa kun kuviesi söpöliini. Mutta huomasin myös huivisi! Olen itsekin miettinyt tilaavani, mutta eri värisen. Oletko ollut tyytyväinen?

saarah
visual diary

Oi, mahtavaa :) On kyllä ihana paikka!

Ja kyllä, voi kyllä, olen ollut huiviin todella tyytyväinen, se on aivan ihana. Lämmittää ja toimii niin hartiahuivina, kaulahuivina kuin peittonakin. Just viikonloppuna nukuin junassa sen uumenissa. Suosittelen!

 

lintulii (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi tuo kaunis huivisi, mistä löytyisi?

saarah
visual diary

Huivi on peräisin täältä:

http://potipoti.com/index.php?/shop/online-shop/

 

Siellä taitaa juuri olla -25% alekin menossa :)

Kommentoi