Miltä tuntuu laittaa elämä uusiksi?

Irtisanon netin, sähkösopimuksen, vakuutuksen.

Kierrätän kaikki vanhat vaatteeni, spämmäilen facebookin kierrätysryhmissä päivittäin, pakkaan kuusi pahvilaatikkoa vinttiin ja monta säkillistä roskikseen. Heitän biojätteeseen bulguria, kvinoaa, spelttijauhoja ja linssejä. Ne olin ostanut kai sitä varten, jos tulee ydinräjähdys ja täytyy elellä kotona kuivakaapin antimilla. Tekee tiukkaa heittää roskiin vanhoja kalentereita ja luonnoskirjoja, ei taas yhtään tiukkaa: laatikollinen eksoottisia mausteita, joiden parasta ennen päivä oli 2011.

Kun kannan kierrätyslaatikolle kassillisen kirjoja ja tulen kotiin, yhtäkkiä ajattelen kauhuissani upsis, sinne taisi mennä seassa myös yksi päiväkirja kaksituhattaluvun puolivälistä. Fidasta löytyy sitten.

—–

Kuvittelin, että mulla olisi ne kaksi listaa: to do –lista kaikesta mitä pitää hoitaa ja sitten se ihana fiilistelylista, mitä kaikkea haluan vielä tehdä. Tosiasiassa mulla on vain ja ainoastaan enään järjettömän pitkä to stress –lista. Päähän ei mahdu mitään muuta kuin stressi. Olo tuntuu jatkuvasti vähän humalaiselta ja sekavalta. Unohdan matkakortin kotiin, kysyn samaa asiaa kolmesti töissä ja unohtelen pieniä käytännön asioita jatkuvasti.

Olo on tämä: En halua lähteä, en vain yksinkertaisesti jaksa. Haluaisin olla kotona, laittaa verhot ja puhelimen kiinni, enkä varsinkaan puhua kenenkään kanssa. Haluaisin nukkua kolme päivää putkeen.

Olo on myös tämä:

Note to self: seuraavan kerran kun päätät tehdä ison elämänmuutoksen,

äh, älä teekkään. Ihan saakelin rankkaa!

—–

Osuva kuva ja paljon muita hyviä: täältä.

—–

This picture shows how I feel right now (about moving abroad). It´s stressful as hell.

Kommentit (9)
  1. mielenkiinnolla odottelen uusia seikkailuja ulkomailla

  2. Note to self: seuraavan kerran kun päätät tehdä ison elämänmuutoksen, GO FOR IT. Teki hyvää…

    1. Toivotaan et oon kuukaden päästä samaa mieltä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *