Missä bloggaan?

visual diary

Olen jo kirjoittanut siitä, MIKSI bloggaan.

Mutta en koskaan tätä yhtä blogiklassikkoa: missä bloggaan. Yleensähän nämä postauksen sisältävät kuvia String-hyllyistä ja epätodellisen siisteistä työpöydistä. Tässä oma todellisuuteni:

Yksi parhaista neuvoista jonka sain ulkomaille muuttaessa oli muuten tämä:

Ota omat lakanat mukaan.

Vaikka asuisikin kalustetussa asunnossa ja pakatessa ajattelisi että hitto kun nää vie tilaa, mistään ei tule niin hyvä kotifiilis kun omista lakanoista. Varsinkin kun ne on äitin ostamat ja Marimekon.

-----

This is where I blog. With my assistant.

Kommentit

Laura T.
M O L

Hahah, eikä! Julkaisin just minuutti sitten kuvan Instagramissa omasta, todella hienostuneesta kotisängtoimistostani. Näyttää tutulta!

saarah
visual diary

Sänkytoimisto, paras toimisto!

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Parasta! :D Mun toimisto koostuu sohvasta ja olkkarin pöydästä useimmiten, ei mene selkä niin juntturaan kuin sängyssä löhöillessä! Oon hiukan kateellinen tuosta assarista, kissoille olen allerginen mutta toisenlainen assari olisi todella jees :D

hanna
www.hannamariav.com

saarah
visual diary

Totta, sängyssä löhöillessä selkä menee kyllä todella helposti jumiin. Mun yleisin asento on kasata kaikki tyynyt selän taakse ja istua seinää vasten. Mut sit taas kuumeneva läppäri korventaa reidet :D

 

Tiia Rantanen

Miks mä en oo koskaan saanut tuollaista neuvoa ulkomaille muuttaessani? Nerokasta. 

saarah
visual diary

Mä luulin et sä oot jo niin kokenut ulkomaillemuuttaja etten tajunnut jakaa tätä neuvoa :D

Mia K.
Voi taivas

kyllä ♡

saarah
visual diary

<3

Cecil (Ei varmistettu)

Toi lakanahomma on niin totta! Aina omat lakanat mukana.

saarah
visual diary

Todellakin! Niistä tulee kotoisa olo missä tahansa :)

MM
Maijan matkassa

Ihanaa että ymmärsit pakata ihanat lakanat! Minä tein ulkomaille muuttaessani sen virheen, että pakkasin mukaan sellaiset lakanat, joista pitänyt, koska ajattelin, että ne voi sitten huolettaa jättää taakseen. Koska palatessaan kamaa on vielä enemmän. Mutta se oli virhe. Inhosin niitä aina, kun petasin ne sänkyyn. Se tapahtui sentään aika monta kertaa. Se paluupakkauksen onni ja huolettomuus taas oli aika lyhytaikaista. Mutta seuraavalla kerralla sitten!

saarah
visual diary

Hah, ymmärrän!

Mä oikeasti vielä ihan loppumetreillä tuskailin sen kanssa et lakanat vai iso kasa muita vaatteita. Onneksi otin lakanat.

Laura // isoistapienistä (Ei varmistettu) http://isojapieniablogi.blogspot.fi

Löysin vasta vastottain blogisi ja koukkuun jäin! Niin mukaansa vievä ja vastapainoa omalle että aivan ihana "päästä hetkeksi pakoon" omaa arjen perhesirkusta. ;) Ps.Ja kivan lakanavalinnan teitkin

Kommentoi