Missä bloggaan?

IMG_0706.JPG

Olen jo kirjoittanut siitä, MIKSI bloggaan.

Mutta en koskaan tätä yhtä blogiklassikkoa: missä bloggaan. Yleensähän nämä postauksen sisältävät kuvia String-hyllyistä ja epätodellisen siisteistä työpöydistä. Tässä oma todellisuuteni:

IMG_0707.JPG

IMG_0709.JPG

IMG_0710.JPG

Yksi parhaista neuvoista jonka sain ulkomaille muuttaessa oli muuten tämä:

Ota omat lakanat mukaan.

Vaikka asuisikin kalustetussa asunnossa ja pakatessa ajattelisi että hitto kun nää vie tilaa, mistään ei tule niin hyvä kotifiilis kun omista lakanoista. Varsinkin kun ne on äitin ostamat ja Marimekon.

—–

This is where I blog. With my assistant.

Kommentit (13)
 1. Laura // isoistapienistä
  6.8.2015, 19:56

  Löysin vasta vastottain blogisi ja koukkuun jäin! Niin mukaansa vievä ja vastapainoa omalle että aivan ihana ”päästä hetkeksi pakoon” omaa arjen perhesirkusta. 😉 Ps.Ja kivan lakanavalinnan teitkin

 2. Ihanaa että ymmärsit pakata ihanat lakanat! Minä tein ulkomaille muuttaessani sen virheen, että pakkasin mukaan sellaiset lakanat, joista pitänyt, koska ajattelin, että ne voi sitten huolettaa jättää taakseen. Koska palatessaan kamaa on vielä enemmän. Mutta se oli virhe. Inhosin niitä aina, kun petasin ne sänkyyn. Se tapahtui sentään aika monta kertaa. Se paluupakkauksen onni ja huolettomuus taas oli aika lyhytaikaista. Mutta seuraavalla kerralla sitten!

  1. Hah, ymmärrän!

   Mä oikeasti vielä ihan loppumetreillä tuskailin sen kanssa et lakanat vai iso kasa muita vaatteita. Onneksi otin lakanat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *