Mitä kuuluu, Brad Pitt?

 

Brad-Pitt-GQ-Style-01.jpg

 

Kun olin töissä lehdessä, haaveilin aina siitä, miten olisi kiva päästä kuvausmatkalle. No ehkä vielä joskus.

GQ:n luova tiimi sitä vastoin pääsi, reissaamaan nimittäin pitkin Amerikan kansallispuistoja Brad Pittin kanssa. Kuvat ovat upeita ja tekstistä tulee jotenkin sellainen olo, että voi Brad, jätti dokaamisen ja siellä se keittelee matchateetä koiransa kanssa. Mutta hyvä niin, taisi olla aikamoista sekoilua Bradin elämä jossain vaiheessa.

Luo GQ:n juttu täältä. Upeat kuvat on Ryan McGinleyn käsialaa.

 

Brad-Pitt-GQ-Style-14.jpg

 

Lukisin tosi paljon enemmän ulkomaisia lehtiä netistä, varsinkin tällaisia henkilöjuttuja. (Jos vaan olisi joku, joka aina linkkaisi kiinnostavat jutut). Siksi linkkaan nyt itse.

 

—-

 

Loving these cool pictures of Brad Pitt by Ryan McGinley on GQ.

 

 

 

 

Kommentit (17)
 1. Kiitos juttusuosituksesta! Oli hieno. Vähän viitaten ton raivokommentoijan juttuihin, on aika eri asia valita keskinkertaisia rooleja kuin olla huono näyttelijä. Aika harvassa on ne näyttelijät, jotka eivät olisi olleet yhdessäkään keskinkertaisessa tai huonossa leffassa tai tehneet heikkoa roolisuoritusta huonossa henkilöohjauksessa. Varsinkin noita isoja tähtiähän otetaan näyttelemään ”itseään” eli jotain samaa roolia aina vain. Muhun Brad on tehnyt vaikutuksen Seitsemässä ja Kahdessatoista apinassa. Ja toki toi sen tuottamien leffojen lista on aika vaikuttava. 

 2. Kiitos linkistä, oon myös tosi laiska itse metsästämään henkilöjuttuja ja siksi arvostan kun muut tuo ne mun nenän eteen. 😀

  Tään postauksen pari kriitiikkikommenttia huvitti ensin mutta sitten tulin surulliseksi kun mietin miten helppoa on tuomita ja tehdä johtopäätöksiä julkkishenkilöistä useimmiten pelkästään papparazzin ja huhupuheiden perusteella. ”Jätti ihan OK vaimonsa” – siis mitä? Mistä kukaan meistä voi koskaan tietää miten ok toinen on ollut, varsinkaan sille omalle kumppanille? Kummastuttaa…

  1. Ole hyvä 🙂

   Mietin ihan samaa lukiessani tota ”kritiikkiä”. Miten joku näitä henkilöitä tuntematon voi sanoa mitään toisten suhteista? Oman lähipiirinkään suhteet kun on aikalailla mysteereitä, koska oikeastaan kukaan muu kuin ne henkilöt jotka on siinä suhteessa, ei tiedä millainen se suhde on, varsinkaan sit et perustaa oman ”tietonsa” jollekkin lehtijutuille.

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *