Miten lisätä väriä vaatekaappiin?

 

lahis.jpg

 

Kun sain ennen joulua veronpalautukset, minulla oli tarkka missio: nyt ostan jonkun lämpimän neuleen. Olen yleensä villatakkikäyttäjä, mutta kun on kylmä ja kostea talvikeli, huomaa sen miten paljon lämpimämpi neule on, koska se pitää koko yläkropan peitossa. 

Nyt jotain värikästä, ajattelin sovituskopissa tämä ylläni.
Ja sitten illalla kotona: Hyi saakeli, MIKS ostin tän enkä sitä harmaata?

 

maude.jpg

pinkki3.jpg

maude2.jpg

pinkki.jpg

 

Pakotin itseni kuitenkin käyttämään pinkkiä neulettani, vaikka pari ekaa päivää haikailin meneväni vaihtamaan sen siihen harmaaseen. 

Tässä muuten oiva vinkki: jos ostaa jonkun vaatteen, josta ei ole ihan varma (vaikka vähän oudon vintagemekon) sitä pitää alkaa käyttää HETI eikä mietiskellä turhan kauan, että oliko tää sittenkään hyvä ostos vai ei. Muutoin vaate helposti jää sinne kaapin perälle. 

 

DSC_2164 copy.jpg

maude3.jpg

 

Niin kävi tämänkin kanssa. Yhtäkkiä tajusin, että kyseinen paita on ollut eniten käyttämäni vaate koko talvena. Päälle lisään usein tietty takin ja kaulaliinan. 

Ja vastauksena otsikon kysymykseen Miten lisätä väriä vaatekaappiin? Ostamalla värillisiä vaatteita ja sitten myös käyttämällä niitä. 

—-

 Hame H&M Kengät Nobrand Neule merkitön, mutta ostin sen täältä.

Kuvat Chelsea Fuss / Frolic

 

lahis2.jpg

 

Sometimes you should get the pink one instead of the grey one. 

 

—-

 

Skirt H&M Shoes Nobrand Knit no brand, but I got it from here. 

Pics Chelsea Fuss / Frolic

 

 

muoti paivan-tyyli ostokset
Kommentit (6)
 1. Mie olen vähän jäävi ehkä tässä väriasiassa mitään sanomaan, koska en taida enää omistaa muuta mustaa kuin yhden isoäitini mustan hautajaismekon vuodelta 1920.

  MUTTA: pue päällesi oranssia, punaista tai keltaista ja kummasti koet itsesi energiseksi, vihreä rauhoittaa ja violetissa ajatukset on jotenkin ”henkisempiä” 😀

  terveisin nimimerkki ”Värien vaikutuksiin hurahtanut”

 2. Tiia Rantanen
  8.2.2017, 10:07

  Sekin muuten auttaa, jos pyrkii mustan sijaan vaikka tummansiniseen – sekin on paljon värillisempi väri kuin musta. Tai sillee. 

  1. Hahaaa, joo varsinkin sellanen ”on tää sininen” ”onks tää sininen?” ”näytti siniseltä kaupassa mut onki kai sit musta” -väri 😀 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *