Morning drawing

IMG_6745.jpg

Kesäkuun lopussa, kun tuntui siltä ettei kesä koskaan ala, luin yksi aamu Hesaria. Siellä kerrottiin, että myös heinäkuusta tulee sateinen ja kylmä.

Helvetti näitä uutisia, ajattelin. Soitin ja peruin lehtitilaukseni samantien, johon mukava asiakaspalvelija vain sanoi: selvä juttu, mutta saanko kysyä syytä? Mumisin jotain epämääräistä masentavista uutisista, mutta tajusin myöhemmin:

en oikeasti halua aloittaa aamujani lukemalla uutisia, jotka melkein aina ovat masentavia.

(Älä huoli äiti, luen edelleen netti-Hesaria enkä elä täydessä uutispimennossa).

Sen jälkeen piti sitten keksiä joku sijaistoiminto lehden selaamiselle teenjuonnin lomaan. Ja siitä se ajatus sitten lähti:

tumblr_naycap865J1tktlyvo1_1280.jpg

1406191155.636941.29.JPG

tumblr_naydw8zPlu1tktlyvo1_1280.jpg

tumblr_naydwpi76l1tktlyvo1_1280.jpg

tumblr_naydvna1VP1tktlyvo1_1280.jpg

IMG_6757.jpg

tumblr_naycd0iZT91tktlyvo1_1280.jpg

tumblr_nayc80PyYC1tktlyvo1_1280.jpg

En tiedä olenko onnellisempi, tasapainoisempi ja enemmän zen, mutta olen ainakin jälleen ihminen, joka HARRASTAA piirtämistä.

Ja se on mahtavaa!

—–

I cancelled my local newspaper subscription few months ago and started drawing something every morning instead of reading depressing news.

 

 

Kommentit (19)
  1. IHANIA! Mää oon huomannu, että myös blogien/aikakauslehden/kirjan lukeminen toimii aamupalapöydässä. Jotain lukemista tai tekemistä siinä pitää ehdottomasti olla. Sanomalehdistä tykkään, kunhan saan valikoida, minkä osastojen jutut luen. Kaikkina aamuina ei jaksa niitä kauheimpia uutisia.

    1. Joo, ihan totta! Mä haluun kans ehdottomasti lukea jotain (tai sit piirtää) enkä selata puhelinta. Naistenlehdet on hyviä aamuihin myös, just sopivan nättiä ja kepeää 🙂

  2. Mä ostin just kynän millä voi piirtää iPadille. Niin siistii. Voi vaikka piirrellä omien valokuviensa päälle. Oikeassa paperissa on oma viehetyksensä, mut veikkaan et sulla olis käyttöä digitaalisille kuvillekin.

    1. Oih! Mun pitäis eka ostaa myös se iPad 🙂 Mutta kiinnostais todellakin kokeilla!

    2. Mitä mitä, onko sellaisiakin! Vou! Linkkaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *