Musiikkia marraskuuhun

 

Screen Shot 2017-11-29 at 21.34.26.png

 

Kuuntelin vuonna 2015 ylläolevaa artistia lähes taukoamatta. 

Mulle käy usein niin: koukutun johonkin musiikkiin ja soitan sitä taukoamatta, kunnes kyllästyn totaalisesti. Sitten en ollenkaan muista seurata saman artistin uusia julkaisuja. Nytkin huomasin vasta tässä kuussa että ihanalta SZA:lta on tullut kesällä uusi levy, nimeltänsä CTLR. 

Jotenkin tämä musiikki vie erityisen hyvin ajatukset pois marraskuusta. Jonnekkin kesäiseen ja lämpimään, kattoterassille kuumana keskiyönä…

 

Jos sulla on vinkata mulle hyvä musiikkiblogi, olen kiitollinen. Haluaisin olla ajan tasalla hyvistä uusista artisteista, mutten tiedä mitä seurata. 

 

—-

 

Ja jos soittolistat kiinnostaa, tsekkaa tää:

Viime syksyn paras soittolista

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Kiitos, ihana kuulla 🙂 Soittolistat on kyllä ihan paras tapa löytää uutta musiikkia. En jaksa itse juurikaan kahlata läpi musiikkiuutisia ja testailla mistä tykkäisin, paljon helpompaa on vaan kuunnella listaa läpi ja löytää sieltä 🙂

  2. Tuo muuten ON paras soittolista. Eikä vain viime syksyn, vaan ihan kaikkien aikojen. Eniten kuuntelemani, oikeasti varmaan enemmän kuin yhtäkään itse tekemääni. Ihania silloin vieraita kappaleita, mutta nykyään niin tuttuja.

    Kiitos tuosta listasta, Saara.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *