Mustaa, mustavalkeaa

visual diary

Oi marraskuu, en tiedä miten sinusta selviän. Ulkona on harmaata, jouluun ja kevääseen vielä pieni ikuisuus. Valoa on koko ajan vähemmän.

Täytyy ehkä keittää lisää glögiä, pyytää ystäviä kylään, yrittää ulkoilla valoisaan aikaan ja sitten oikealla hetkellä vaan luovuttaa ja maata peiton alla katsomassa Sinkkuelämää-boksia. Kotihengailun kulta-aikaa. 

-----

November, also known as the worst time of the year, means spending a lot of time at home. 

 

Kommentit

Emma Henrietta

Ihania sisustus yksityiskohtia!

Tykkään tästä sun blogista tosi paljon ja kun löysin sen pari viikkoa sitten luin hirmukasan vanhoja postauksia ja vieläkin niitä riittää iltateen kaveriksi :)

saarah
visual diary

Kiitos ja tervetuloa seuraamaan. Kiva kun kommentoit :)

em-mau (Ei varmistettu)

tälleen marraskuun koittaessa tulee mieleen, että ehkä se ei oiskaan niin huono idea muuttaa eläkeläisenä espanjan suomi-lähiöön. sellaiseen, joka on täynnä tyylittömiä suomi-turisteja ja jossa lähipubissa esiintyy joka toinen viikonloppu frederik... tää vuodenaika vaatii pitämään kynsin ja hampain kiinni kaikesta mistä tykkää, niin silloin saattaa just ja just selviytyä jouluun asti. ja yks asia mistä tykkään, on visual diary :) kiitos että jaksat pitää blogiasi, se piristää synkkiä ja sateisia päiviä!

saarah
visual diary

Oi kiitos em-mau! Mua piristää aina se, kun joku kommentoi ja tiedän että blogista on iloa muillekin :) ja niin totta, että synkkää vuodenaikaa piristää just se et pitää kynsin ja hampain kiinni kaikesta mistä tykkää!

Ja mitä Espanjaan muuttoon tulee, just nyt tuntuu ettei jaksa odottaa ihan sinne eläkeikään asti. Voisin lähteä vaikka heti!

 

Kommentoi