Mustaa, mustavalkeaa

dsc_1972_copy_0.jpg

dsc_1967_copy_0.jpg

DSC_1961 copy.jpg

DSC_1968.JPG

DSC_1974 copy.jpg

DSC_1978 copy.jpg

DSC_1970.JPG

DSC_1965 copy.jpg

DSC_1940 copy.jpg

DSC_1949 copy.jpg

DSC_1947.JPG

DSC_1948 copy.jpg

DSC_1959.jpg

DSC_1950.jpg

DSC_1960 copy.jpg

Oi marraskuu, en tiedä miten sinusta selviän. Ulkona on harmaata, jouluun ja kevääseen vielä pieni ikuisuus. Valoa on koko ajan vähemmän.

Täytyy ehkä keittää lisää glögiä, pyytää ystäviä kylään, yrittää ulkoilla valoisaan aikaan ja sitten oikealla hetkellä vaan luovuttaa ja maata peiton alla katsomassa Sinkkuelämää-boksia. Kotihengailun kulta-aikaa. 

—–

November, also known as the worst time of the year, means spending a lot of time at home. 

 

Kommentit (4)
  1. Oi kiitos em-mau! Mua piristää aina se, kun joku kommentoi ja tiedän että blogista on iloa muillekin 🙂 ja niin totta, että synkkää vuodenaikaa piristää just se et pitää kynsin ja hampain kiinni kaikesta mistä tykkää!

    Ja mitä Espanjaan muuttoon tulee, just nyt tuntuu ettei jaksa odottaa ihan sinne eläkeikään asti. Voisin lähteä vaikka heti!

     

  2. tälleen marraskuun koittaessa tulee mieleen, että ehkä se ei oiskaan niin huono idea muuttaa eläkeläisenä espanjan suomi-lähiöön. sellaiseen, joka on täynnä tyylittömiä suomi-turisteja ja jossa lähipubissa esiintyy joka toinen viikonloppu frederik… tää vuodenaika vaatii pitämään kynsin ja hampain kiinni kaikesta mistä tykkää, niin silloin saattaa just ja just selviytyä jouluun asti. ja yks asia mistä tykkään, on visual diary 🙂 kiitos että jaksat pitää blogiasi, se piristää synkkiä ja sateisia päiviä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *