Oleellisia asioita

Yksinkertaisia asioita, jotka tekevät elämästä vähän paremman:

IMG_0646.JPG

Teepannu

Koska haluan juoda aamuisin pannullisen teetä, en kupillista. Teepannun pitää olla kaunis, mutta myös käytännöllinen. Ja teen on oltava hyvää teetä, ei pussiteetä, ei kitkerää eikä ikinä maustamatonta mustaa teetä. Hyh. 

Kolme tyynyä

Nukkuuko kukaan ihminen muka vain yhdellä tyynyllä? Itse tarvitsen kolme, yhden pään alle, yhden etupuolelle ja yhden takapuolelle. Tyynyjen välissä nukkuminen on jotenkin vaan parasta. Deittailin jokin aika sitten miestä, joka omisti vain kaksi tyynyä, mutta toisaalta tilannetaju paikkasi tämän suuren puutteen:
I guess I´ll be your ass-pillow then.

Kotialttari

Omat tavarat tuntuvat ulkomailla asuessa erityisen tärkeiltä. Samoin muistot. Siksi kasaankin kotialttaria, jossa on muistoja niin entisestä kuin nykyisestä elämästä.

FJYD7662.jpg

Asenne

Voi helvetin kuustoista, jos tietäisittekin miten moni asia on mennyt aivan päin persettä viimeisen vuoden aikana. Ilman tarkempia yksityiskohtia, ainoa keino olla hengissä ja suht järjissään on pitäytyä asenteessa joka on tätä tyyppiä: give everything but up. 

Kesämuisto

Siksi roikotan mekkoja seinällä. Kyllä se sieltä vielä tulee.

Skype

Usein kun on huono päivä, riittää yksi viesti: Skypet nyt? Ja sitten taas muistaa että on ihania ihmisiä ja kaikki kuitenkin suht hyvin.

IMG_0637.JPG

Chia

Ällö totuus, mutta mahan toiminta on vaan tärkeää. Olen syönyt chiasiemeniä pari vuotta lähes joka päivä eivätkä mahaongelmat kuulu elämääni. Eivät kuuluneet myöskään vaikka muutin vieraaseen maahan ja uuteen bakteerikantaan (kuten kovasti varoiteltiin).

Podcastit

Rakastan katsoa hömppää, mutta rakastan myös fiksua puhetta. Viimeaikoina olen korvannut hömpän katsomisen podcasteillä ja tehnyt samalla (niitä luovempia) kouluprojekteja. Omia suosikkejani on Women of the Hour, jossa Lena Dunham puhuu muiden naisten kanssa tärkeistä asioista sekä keveämpi: Oh Boy by Man Repeller.

Ps. Vaikka vihaisitkin Girls –sarjaa, kuuntele Women of the Hour silti.

—-

Life essentials. 

suhteet oma-elama
Kommentit (21)
  1. Ymmärrän saarnauksen, mutta mulle mustan teen on aina oltava maustettua 🙂 Darjeelingeja oon testannut monelta eri merkiltä, mutta musta siitä aina puuttuu jotain ellei se ole maustettua. Samoin vihreä tee, maustamattomana se on ihan kamalaa heinänmakuista ja maustettuna sit taas ihanaa. 

    Hassuja makuasioita!

  2. On mustaa maustamatonta teetä ja sitten on laadukasta, mustaa maustamatonta teetä. Makuasioistahan nämä tietysti on ja jos ei mustasta teestä välitä niin sitten ei. Hyvin keitetty hyvälaatuinen musta maustamaton tee on ainakin itselleni yksi ehdottomasti parhaita asioita maailmassa.

    Omat teeni olen ostanut teekaupoista irtoteenä, omia suosikkejani ovat Darjeeling (erityisesti first flush) ja kiinalaisesta teestä Yunnanin maakunnasta tulevat teet. Musta tee ei myöskään kestä kiehuvaa vettä, vaan sen tulisi olla noin 85-90 asteista (minkä varmasti useimmat tietävätkin). Pahoitteluni teesaarnauksesta, mutta en voinut olla tarttumatta tähän mustan maustamattoman teen ystävänä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *