Onko väliä, millainen koti miehellä on?

Onko sinulle koskaan käynyt näin: olet tutustunut (tai ehkä vähän ihastunut) mieheen, joka on tosi ihana ja tyylikäs

JA SITTEN: sillä onkin ihan karmea koti. Sellainen opiskelijaboksi, vaikka se olisi aikuinen mies. Ehkä pizzalaatikoita ja nahkainen tv-tuoli?

Kuuluuko ihmisen näyttää kodiltaan? Pitääkö aikuisella ihmisellä olla edustava koti?

Voiko kiinnostus kiinnostavaan mieheen lopahtaa kaamean kodin takia?

No, oli miten oli, tämän miehen kohdalla niin ei VOISI käydä.

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

(Foto: Filippo Bamberghi)

Muotoilija Brunno Jaharan koti esiteltiin Casa Voguessa. Ja wau mikä koti!

Suosikit: tuo lamppu, musta kylpyamme, viimeistelemättömän näköiset pinnat ja eläinkokoelma ikkunalaudalla. (Olisinko tosielämässä kuitenkin vähän epäilevä miehen suhteen, joka keräilee muovieläimiä? Saattaisin olla!)

—–

Designer Brunno Jahara in Casa Vogue.

Love his style!

 

Kommentit (18)
  1. Ikkunapokissa lattiasientä, hometta, ja kapillaarikosteus muhii selkeästi lattioiden alla. Eläneiden lattialautojen alta kosteus nousemassa hyvää vauhtia seiniä ylös (näkyy lattialistojen yläpuolella seinissä kosteuskuprua hyvän matkaa ylöspäin). Kylppärissä musta kätevä väri, jos haluaa vain peitellä homeongelmat. Ei, en todellakaan kiinnostuisi miehestä, joka hoitaa, ”hoitaa” kotiaan noin huonosti. Turha maalata kuorta kauniiksi, jos sisus on mätä. Tuosta kauneudestakin voidaan olla montaa mieltä. Makunsa kullakin.

  2. Poikaystävälläni on aika mitäänsanomaton sisustus, tosin se on väliaikaisratkaisu tilanteessa, jossa asumme eri paikkakunnilla ja hän luopui edellisen muuttonsa aikana suuresta osasta tavaroitaan. Kovasti hän kyllä väittää, että sisustusmaku löytyy, kunhan löytyy ensin pysyvä koti. Saapa nähdä, millainen riita saadaan aikaan kun päästään muuttamaan yhteen!

    Pari kertaa on tullut deittailtua tyyppiä, jolla on kaikin tavoin täydellinen koti – tyylikäs, persoonallinen, osittain omin käsin tehty… Sitten on kovasti yritetty ihastua siihen tyyppiin, että voisi viettää aikaa siinä kämpässä. Öööh.

    Nuorempana olisin varmaan dumpannut miehen, jolla on ruma koti. Tai rumat vaatteet. Sitten tajusin, että kalusteet ja vaatteet voi vaihtaa, jos sisältö on kunnossa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *