Paras aurinkosuoja meikin alle

visual diary

 

 

Lissabonissa on ollut kesä jo jonkin aikaa ja koko ajan kelit vaan paranee.

Se tarkoittaa siis sitä, että viimeistään nyt olisi laitettava joka aamu meikin alle aurinkosuojaa. Olen talvella laiska käyttämään aurinkosuojia, käytän lähinnä loistavaa Dermalogican primeria, joka sisältää spf 25:n, mutta koska laitan primeria vain kasvojen t-alueelle, ei se suojaa koko naamaa.

 

 

 

Hynt beautyn Sun prep -voide on tämänhetkinen ehdoton kosmetiikkasuosikkini. Se sisältää spf 30 aurinkosuojan, on luonnonkosmetiikkaa ja vegaaninen. Ja ne tärkeimmät ominaisuudet: täydellinen meikinalusvoide, koska ei saa ihoa kiiltämään ollenkaan sekä tuoksuu
AIVAN TAIVAALLISELLE.

Jos etsit siis erinomaista tuotetta kesämeikin alle, tässä oma suosikkini. Tässä tuotteessa kun yhdistyvät kosteusvoide, meikinalusvoide ja aurinkosuoja. Siksi viidenkympin hintakaan ei tunnu mahdottomalta, onhan kyseessä aikamoinen 3 in 1 tuote.

Hynt beautyä myy mm. Naturelle.fi. Sain tuotteen testiin blogin kautta. Kiitos siitä!

 

----

 

Muita kosmetiikkasuosikkeja kesään:

Hellemeikki kolmella tapaa

Luonnollinen aurinkosuoja koko vartalolle

Hemmottelusauna luonnonkosmetiikalla

 

----

 

Best thing to wear under your make-up! This Sun prep spf 30 from Hynt beauty combines moisturizer, primer and sunscreen in one.
And it smells AMAZING!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt osuit oikeaan hetkeen, täällä Kainuussakin alkaa aurinko paistella, joten olenkin tässä etsinyt nimenomaan luonnonkosmetiikan puolelta jotain päivittäistä aurinkosuojaa.

saarah
visual diary

Oh, hyvä ajoitus siis :) Toivottavasti toimii sulla kans, mulla on ainakin ollut todella hyvä. Aurinkoisia päiviä Kainuuseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toinenkin kainuulainen pisti tilaten! Täytyy olla hyvä jos toimii siellä oikeissa helteissäkin. Aurinkoa ja lempeitä päiviä uuteen viikkoon!

Kommentoi