Paras tuote talvitukalle

 

IMG_4264 copy.jpg

 

Aina kun käyn kampaajalla, joudun selittämään saman asian: ei, en halua että latvoista leikataan 10cm, pidän nimittäin tukastani enemmän kun se on vähän huonokuntoinen.

Kun se on liian hyväkuntoinen ja sileä, VIHAAN sitä. Silloin se ei asetu mitenkään, on vain liukas ja en saa tehtyä sille mitään.

Suurin osa kampaajista ei joko ymmärrä tätä – tai päättää olla ymmärtämättä – ja leikkaa sen 10cm. Sitten mulla on kuukauden huonot hiuspäivät, kunnes hapsulatvat palaavat.

 

IMG_4261 copy.jpg

 

Tukkani on siis parhaimmillaan vähän huonokuntoisena ja kuivana, mutta siihen tilaan tarvii myös tietyt tuotteet. Olen kokeillut luoja tietää vaikka kuinka montaa hiusöljyä ja aina niissä on joku vikana. Joko ne tuoksuvat liian voimakkaalle tai pahalle, tekevät hiuksista rasvaisen näköiset tai sitten vaan ovat jotenkin vääränlaisia. Tässä yksi, jossa on kaikki kohdallaan: tuoksu (ihana), koostumus (tarvii vain tipan, joko märkään tai kolmospäivän kuivashampootukkaan) ja pullon design (no vaan kaunis ja simppeli). Evolven Nourishing Hair Elixir* on tämä tuote, joka on myös voittanut lukuisia kosmetiikkapalkintoja. Enkä ihmettele. Auttaa myös ärsyttävään sähköiseen talvitukkaan.

 

Evolve on luomumerkki, jolla on kuulemma paljon muutakin hyvää. Itse olen testannut vain tätä,

mutta olen vakuuttunut.

 

IMG_4260 copy.jpg

 

*sain tuotteen testiin blogin kautta.

 

—-

 

Best hair oil I´ve ever tried.

Evolve Nourishing Hair Elixir.

 

 

kauneus hiukset testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *