Paras tuote vaaleille kulmakarvoille

visual diary

Hemmetti. Vaaleat kulmakarvat, yksi elämäni suurimmista ongelmista.

Olin lapsena ihan blondi, nykyisin sellainen tylsä maantienvärinen. Mutta kulmakarvat, ne vaan pysyy vaaleina ja vaalenee entisestään heti kun aurinko näyttäytyy. Olenkin taistellut tämän ongelman kanssa vuosikausia, enkä varmasti tässä blondien maassa ole ainoa. Joskus kokeilin kestövärjäystä: tuleehan tästä sävystä varmasti ruskea, ei musta? Ei tullut, ja siksi näytänkin esimerkiksi ylioppilaskuvassani sanoinkuvaamattoman kamalalta. Myös suurin osa "vaaleista" kulmakynistä on oikeasti tummanruskeita ja sellaisella luomivärin näköisellä kulmakarvavärillä ja siveltimellä tehdyt kulmat katoaa esimerkiksi tihkusateessa aika tehokkaasti pois.

Mistä siis tarpeeksi vaalea sävy kulmakarvoille?

Yleensä en kysele apua juuri keltään (itsenäinen nainen, you know) mutta kerran kauneuskuvauksissa tilitin meikkaajalle tämän ongelman. Jaa, siihenhän on tasan yksi tuote, kokeile tätä: MAC:in kulmakynä, vaalein mahdollinen sävy: Fling.

Ja se siitä ongelmasta.

Ainoa miinus tuotteessa on se, että se on suht kallis (18€) ja aika helposti katkeileva, mutta silti postauksen arvoinen.

Mutta jos tiedät paremman, kerro ihmeessä!

-----

Ja kun kosmetiikka-asioista puhutaan, vielä huomiseen asti on aikaa osallistua bareMinerals -arvontaan!

-----

Best thing for these blonde Finnish eyebrows:

MAC eyebrow pencil Fling

 

Kommentit

ingis8

Täällä tismalleen sama ongelma! Oma katastrofikuvani on tosin lukion tokalta ja ylioppilaskuvaa varten värjäsin kuukautta ennen jotta haalistuisivat hieman! :)

Itse kestovärjään mutta minuutin ajan. Siis laitan ruskeaa väriä, lasken kuuteenkymmeneen ja poistan (enkä siis odota tuota 10-15 min mitä tuubissa lukee). 

Mutta kiitos vinkistä :) tuota voisi kokeilla :)

saarah
visual diary

Mä aattelinkin etten takuulla oo yksin tän ongelman kanssa!

Värjäisin kans mieluusti kestovärillä, mutta toinen ongelma on se että niitä kulmakarvoja on tooooosi vähän. Sinne joutuis sit kuitenkin tökkiin kynällä väriä väliin, että ne näyttäis hyvältä.

Ehkä mun pitääkin seuraavaksi kokeilla jotain maagista kulmakarvojenkasvatusainetta :D

ingis8

hahaha, mä kokeilin !!!!!!! ei auttanut laisinkaan :) maksoi kahdeksankymppiä (!!) 

Japiko (Ei varmistettu)

Allekirjoittanut on erittäin tarkka (maantienvärisisäulmakarvoistaan). Ja parhaiten palvellut kulmakynä on ollut ihan Lumenen perinteinen..perunan sävy..tai kauniimmin Mud Brown. Oletettavasti sopii monelle suomivärityksen omaavalle harmaavarpuselle :)

saarah
visual diary

Perunan sävy :D :D :D

Kiitos vinkistä. Tuotahan voisi kokeilla!

B (Ei varmistettu)

Lopetettais jo se "tylsä maantienvärinen" juttu.Vaaleanruskea on erittäin kaunis hiusten väri, ei millään tavalla tylsä.

saarah
visual diary

Hah, hyvä pointti! Mä vihasin omaa hiustenväriäni vuosikausia ja värjäsin sitä ties minkä värikseksi. Nykyisin käyn kerran vuodessa ottamassa vähän raitoja ja oikeastaan tykkään tästä väristä jo hiukan. Kaikkeen taitaa tottua :)

B (Ei varmistettu)

Lopetettais jo se "tylsä maantienvärinen" juttu.Vaaleanruskea on erittäin kaunis hiusten väri, ei millään tavalla tylsä.

B (Ei varmistettu)

Lopetettais jo se "tylsä maantienvärinen" juttu.Vaaleanruskea on erittäin kaunis hiusten väri, ei millään tavalla tylsä.

What else is there?

Mulla on myös sama ongelma. Oon käyttänyt Lumenen kulmakynien vaaleinta sävyä, mutta siitäkin tulee liian helposti liian tummaa jälkeä, haluaisin pystyä ihan painaa sitä kynää että vois kunnolla muotoilla eikä vaan hipaista :) pitääkin kokeilla tätä!

saarah
visual diary

Joo, ihan sama ongelma monen kulmakynän kanssa. Tässä on jotenkin erilainen koostumus, saa tosi helposti luonnollisen jäljen ilman sellaista piirtöjälkeä mikä monilla kynillä helposti tulee.

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on kanssa ihan blondit kulmat. Värjään niitä itse kestovärillä kotona, ja nykyään tosi harvoin menee liian tummiksi. Parissa päivässä haalistuu, joten ei sekään ole niin vakavaa.

Samoin mulla on todella harvat kulmat, joten väritän niitä Isadoran vaaleimmalla kulmakynällä (olisiko Light Brown). Se on ainoa löytämäni vaalea sävy, jossa ei ole punaista mukana. Tuo Lumenen on ilmeisesti uusi, koska ainakin ennen oli vain punertavaa vaaleaa sävyä :/ Ja tätä MACia en ole kokeillut.

Olen tosi tyytyväinen Isadoraan, vaikka se on ehkä aavistuksen tumma. Mutta on helppokäyttöinen ja pysyy hyvin. Valikoimassa on myös vedenkestävä versio, jonka ostamista olen miettinyt, mutta se on pehmeämpi ja "kosteampi", niin en tiedä tuleeko siitä yhtä siistiä jälkeä...

saarah
visual diary

Ihan samat ongelmat siis! Mäkin oon joskus kestovärjänny kotona sellaisella ruskealla sävyllä mutta ei se oikein pysy kun muutaman päivän.

Isadoran tuote kuulostaa hyvältä. Ja vedenkestävä varsinkin. Kesää odotellessa... :)

annijulia (Ei varmistettu)

Lumenen ruskea kulmavaha on parhautta!! (näitä kulmavahoja on siis kaksi erilaista, läpinäkyvä ja sitte toi edellä mainittu ruskea) Mutta siis, kulmavaha antaa just sopivasti väriä kulmakarvoihin, muotoilee ja lopputulos on ihanan luonnollinen. Kaiken kukkuraksi hintaa on muistaakseni vaivaset 13€ ja tuote on omassa käytössä ollut tosi pitkäkestoinen. Ja jos nyt sattuu tulemaan liikaa väriä, niin se on helppo harjata pois, eikä koko meikkiä tarvii tehä uudestaan hehe. Käytän sillon tällöin myös vaaleanruskeaa/ruskeaa luomiväriä kulmissa. Sillä saa hyvin kaikenlaiset "rakoset" värjättyä eikä lopputulos ole liian piirretyn näkönen. Kulmakarvat on pyhä asia!! :---D

What else is there?

Siis mulle tulee tostakin heti ihan liian tummat parin harjauksen jälkeen :D

saarah
visual diary

Kulmakarvat on todellakin pyhä asia! Tää kuulostaa hyvältä, vaikka yleensä suhtaudun epäilyllä noihin vahoihin, koska mulla on niin vähäiset ja harvat kulmakarvat. Pitänee testata, kiitos vinkistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lancomen kulmakynän sävy 010 Blond – halleluja! Ei näytä ainakaan omaan hiusväriini (joka on hippasen vaaleampi kuin sinun) yhtään liian rajulta. Myös samainen MAC oli vuosia käytössä, kunnen kyllästyin siihen katkeiluun. Kyllä parinkympin meikkikynän pitäisi kestää käytössä pidempään kuin kolme kuukautta. Eli Lancome, nyt ja aina <3

saarah
visual diary

Oh, tääkin kuulostaa hyvältä, kiitos!

Oon samaa mieltä, kauemmin pitäisi kestää ja ei saisi katkeilla, tuolla hinnalla :(

magaron (Ei varmistettu)

suosittelen myöskin lumenen kulmakarvavahaa. hennolla kädellä toimiessa ei tule liian vahvat karvat. ;) http://www.lumene.com/fi/blueberry-silmameikit/kulmien-muotoiluvaha

saarah
visual diary

Oh, täähän saa monta ääntä. Taitaa olla hyvä tuote :)

Sazunen

Mulla on ärsyttävästi kulmakarvat vaaleanruskeat mutta toinen on puoliksi valkoinen. Kyllä, valkoinen. Ihan luonnostaan! Mulla on myös hiuksissa valkoisia raitoja luonnostaan...
Sinällään ihan siistiä, mutta vähän potuttaa kun jos ei laita kulmia niin näyttää siltä että oisi ajanut toisen pois puoliksi :D

Kommentoi