Parasta juuri nyt

rae.jpg

Ihanan My Mad Fat Diaryn kakkoskausi on nyt Yle Areenassa!

Syitä katsoa tätä sarjaa:

– Ysärinostalgisointi (ne vaatteet näyttävät yllättävän hyviltä juuri nyt)

– Brittipopin helmet (sarja on saanut minut kuuntelemaan uudestaan esimerkiksi Sueden, Portisheadin ja Oasiksen tuotantoa. Oh, 1996!)

– Ihanan samaistuttavat teiniongelmat (oli ikä 16 tai 30, kuitenkin ne ongelmat on aika samat: ajankäyttö, raha ja se, ettei miksi koskaan just se oikea poika ihastu suhun. Tai jos ihastuukin, miksi kaikki menee ihan pielen)

Ja paras syy:

– Silloin kun on ns. turvasarja, elämä on vaan niin paljon parempaa.

Viime talvena katsoin jatkuvasti vanhoja Frendejä, toissakesänä viisi kautta How I Met Your Motheria. Sarjaan koukuttuminen on ihanan rentouttavaa ajanvietettä ja siitä on myös niin kiva vouhkata muiden kanssa.

—–

Ainiin, nyt on kevät. Pitäisi fiilistellä aamulenkkejä, smoothieita, terassikautta ja muita ajankohtaisuuksia. Ei, minä fiilistelen sarjojen katsomista kotisohvalla.

Upsis.

—–

Best thing right now: My Mad Fat Diary, season 2.

 

Kommentit (14)
  1. On kyllä niin paras sarja 🙂

  2. Jestas, en edes tiennyt, että sarjasta on toinenkin tuokkari! My Mad Fat Diarym ensimmäinen tuotantokausi oli niin hauska, että välillä hekottelin ääneen. Voin myös paljastaa, että katsoin kaikki jaksot putkeen saman päivän aikana 😀 Oli vain pakko! Tiedän, mitä katson tänä iltana. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *