Parasta nyt: Master of None

Viimeaikoina on ollut välillä vähän sellainen olo, että selviänköhän näistä maisteriopinnoista sittenkään.

Saatoin eräänä iltana kuvailla tulevaisuudennäkymiäni eräälle henkilölle näin: Master of none. Mutta siihen minua inspiroi epätoivon lisäksi myös uusi suosikki(koukuttumis)sarjani, joka kantaa samaista nimeä.

5640c4a8a8546.image.jpg?resize=1200%2C800

Ok, sarjassa ollaan Nykissä, vähän hipstereitä ja kolmekymppisiä, mutta ainakin itse jaksan katsoa tällaisia sarjoja loputtomiin. Eksäni ihmetteli joskus elokuvamakuani kun sä haluut aina katsoa sellasia leffoja missä vaan maleksitaan kaduilla ja puhutaan ihmissuhteista

AH! Niin haluankin, juuri niitä! Saman selityksen annoin vastikään Visuaalisen kulttuurin kurssilla, kun en ollut nähnyt esimerkiksi opettajan suosikkileffaa Blade Runneria.

https://youtube.com/watch?v=6bFvb3WKISk

Tässä siis sarjasuositus niille, joilla on samanlainen maku. Ihmissuhteita, kaduilla maleksimista, tarkkoja huomioita nykypäivästä ja kolmekymppisyydestä sekä aika ihana ja hauska Aziz Ansari.

—-

Master of None:n eka tuotantokausi on nyt Netflixissä.

—-

Master of none,

my future and current favorite show on Netflix.

Kommentit (14)
 1. Mä Rakastan kaikkea tuota mitä kuvailit mutta äh, en tiedä, katsoin kolme jaksoa eikä tämä nyt ihan lähtenyt. Hauska ja nokkela, mutta dialogi siitä millaista on kolmikymppisten elämä ennen ja jälkeen lapsien oli jotenkin niin tuhanteen kertaan kuultua ja vähän lapsellistakin, niin kuin kaikki muukin dialogi oikeastaan. Siis ei huono mutta liian yllätyksetön. Mutta tuota Ansaria kyllä symppaan 🙂

  Mun mielestä hyvä vertailukohta voisi olla HBO Nordicilta löytyvä Togetherness, joka oli ihan loistava, samoissa tunnelmissa mutta hauskan ja nokkelan lisäksi myös raikas ja koskettava.

  1. Mä aloin lämmetä tälle just kolmannen jakson jälkeen ja parani kyllä koko ajan loppua kohden. Toivottavasti tulee lisää kausia.

   Oi toi Togetherness pitää nähdä. Kiitos vinkistä. 

 2. Oih, täähän vaikuttaa lupaavalta. Jes. Poikaystävä lähtee viikonpäästä kahden viikon työmatkalle, voin katsoa kotona tätä hömppää ihan vapaasti 🙂

  1. Veikkaan että tykkäät 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *