Parhaat paperikuvat

visual diary

Ikuinen dilemma: PITÄISI tilata kuvia paperisina, mutta kun ei koskaan saa aikaiseksi.

Ja sitten kun tilaa, pitäisi ostaa albumi ja laittaa ne sinne. Huh. 

Käytän ahkerasti VSCOcam appsiä puhelimessani ja sain hetki sitten heiltä mailia: VSCOcamin käyttäjille oli tarjolla mahdolisuus testata kuvien tilaamista paperisiksi toisella appsilla: nimeltään Artifact Uprising. 25 kuvaa maksoi postikulujen verran. Tänne Portugaliin ne olivat kympin. 

Valkkasin siis 25 kuvaa viimeaikaisista ja tilasin. Tähän meni ehkä 10 minuuttia kätsyllä appsilla ja kuvat tulivat alle viikossa kotiin. 

Kuvien laadusta olin erittäin positiivisesti yllättynyt: Ne oli printattu paksulle mattapahville, kivoin valkoisin reunoin. Näitä voisi lähetellä kortteina, mutta vaikeintahan sitä on luopua tällaisista. Laitoin kaikki kuvat siis koristamaan kotiani. 

 Tietysti aina varmuuskopioin konettani ja minulla on kaksi kovalevyä, mutta olen silti ihan vainoharhainen siitä, että mummona mulla ei ole tallella enää yhtään mitään kuvamuistoja. 

Siksi paperiset. 

----

Artifact Upsrising appsi ja saitti täällä. 

----

Recently tested Artifact Uprising app for getting my pictures on paper.
I was very happy with the quality of these. 

 

Kommentit

Heleää (Ei varmistettu)

Olen niin samaa mieltä!! Itselläni oli ikuisuuslaatikko odottamassa "että käyn sieltä valokuvat läpi". No kerran sitten koko laatikko hajosi ja se oli pakko selvittää. Ilta oli yksi parhaista pitkään aikaan. Istuin eteiseni lattialla, kävin kuvia läpi lapsuudesta, yläasteelta, lukiosta yms. Otin kuvia kuvista, laitoin ystäville viestiä niiden kera, osan kanssa en ollut puhunut vuosiin mutta yksi yhteinen kuva riitti palauttamaan yhteyden edes hetkeksi. Tuli vaihdettua kuulumisia, sovittua tapaamisia pitkästä aikaa... Oih, se oli niin tärkeä ilta, eräänlainen välitilinpäätös tärkeästä ajasta tähänastisessa elämässäni. Valokuvat! <3

saarah
visual diary

Ah, IHANA tarina :)

Mä muistelen kans edelleen tosi lämmöllä ystävää, joka pari vuotta sitten kesän päätteksi antoi mulle kirjekuorellisen paperikuvia kesästä ja kaikesta mitä oltiin tehty yhdessä. Päällä luki Huippukesä. 

 

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Ovatpa söpöjä nuo kuvat! Itsellän olisi karsea urakka edessä, viimeksi teetin kuvia kolme vuotta sitten ja sen jälkeen niitä on kertynyt ihan jumalaton määrä (miksi en ole tehnyt sitä edes kerran vuodessa..) Viime aikoina olen pohtinut myös valmiin kuva-albumin tilaamista, mutta hinnat tuntuvat jotenkin suolaisilta. Sisustuksen kannalta juuri tuollaiset pahvipohjaiset kuvat voisivat ollakin todella kivoja! :)

saarah
visual diary

Joo, nää menee kyllä ilman albumiakin, mutta toisaalta, säästyykö ilman albummaamista sinne mummoaikoihin asti? En ymmärrä miksi kuvien tilaaminen on mullekin aina muka niin ylivoimainen projekti. Pitäis vaan tehdä se just kerran vuodessa. Ehkä joululomalla siis...

Hanna Maria
Hanna Maria

Mulla on jo muutaman vuoden ollut tapana tilata aina tammikuussa edellisen vuoden kuvat paperisina. On siinä pieni urakka, mutta kun kuvat on hyvin lajiteltu alunperinkin, niin se on oikeastaan aika kivaa.

saarah
visual diary

Joo, toi on ihan NEROKASTA! Mä päätin jossain vaiheessa et teen aina joka vuodesta sellasen kuvakirjan. Mut sit se kaatu siihen et graafikkona ei tietty voi vaan tehdä kirjaa jossa on sata kuvaa. Pitää tehdä eka joku hieno konsepti ja design ja ehkä logo ja sit valita ja käsitellä ne kuvat ja HITTO, sit hommaan meneekin joku seitsemän kuukautta :D :D 

Hanna Maria
Hanna Maria

Hahah :D Mä oon kans miettinyt kirjaa mutta toistaiseksi mennään ihan vaan albumeilla. Kirjaan joutuis just karsimaan enemmän mut nyt tilailen surutta kaikki kivat kuvat mitä haluan :)

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Mahtavuutta! Menee kyllä testiin :) 

Maijastiina (Ei varmistettu)

Mites näissä kustannuspuoli hoitui, kun on kaiketi jenkkifirma? Tuliko jotain tullimaksuja vai jäikö hinta niin alhaiseksi postimaksuineen, ettei tulleja tullut? Kovasti tekisi mieli tilata ihan kovakantinen kirja tuolta, mutta hintapolitiikka arveluttaa.

saarah
visual diary

Ei tullut tullimaksuja, koska nää tuli mun mielestä Euroopan sisältä, ei Amerikasta. En tiedä firmasta tarkemmin, mut kysäise vaikka ennen tilaamista että mistä lähettävät :)

Kommentoi