Parhaat paperikuvat

IMG_3202.JPG

Ikuinen dilemma: PITÄISI tilata kuvia paperisina, mutta kun ei koskaan saa aikaiseksi.

Ja sitten kun tilaa, pitäisi ostaa albumi ja laittaa ne sinne. Huh. 

Käytän ahkerasti VSCOcam appsiä puhelimessani ja sain hetki sitten heiltä mailia: VSCOcamin käyttäjille oli tarjolla mahdolisuus testata kuvien tilaamista paperisiksi toisella appsilla: nimeltään Artifact Uprising. 25 kuvaa maksoi postikulujen verran. Tänne Portugaliin ne olivat kympin. 

IMG_3198.JPG

IMG_3205.JPG

IMG_3200.JPG

IMG_3201.JPG

IMG_3203.JPG

IMG_3204.JPG

Valkkasin siis 25 kuvaa viimeaikaisista ja tilasin. Tähän meni ehkä 10 minuuttia kätsyllä appsilla ja kuvat tulivat alle viikossa kotiin. 

Kuvien laadusta olin erittäin positiivisesti yllättynyt: Ne oli printattu paksulle mattapahville, kivoin valkoisin reunoin. Näitä voisi lähetellä kortteina, mutta vaikeintahan sitä on luopua tällaisista. Laitoin kaikki kuvat siis koristamaan kotiani. 

 Tietysti aina varmuuskopioin konettani ja minulla on kaksi kovalevyä, mutta olen silti ihan vainoharhainen siitä, että mummona mulla ei ole tallella enää yhtään mitään kuvamuistoja. 

Siksi paperiset. 

—-

Artifact Upsrising appsi ja saitti täällä. 

—-

Recently tested Artifact Uprising app for getting my pictures on paper.
I was very happy with the quality of these. 

 

Kommentit (10)
  1. Ei tullut tullimaksuja, koska nää tuli mun mielestä Euroopan sisältä, ei Amerikasta. En tiedä firmasta tarkemmin, mut kysäise vaikka ennen tilaamista että mistä lähettävät 🙂

  2. Maijastiina
    7.6.2016, 12:09

    Mites näissä kustannuspuoli hoitui, kun on kaiketi jenkkifirma? Tuliko jotain tullimaksuja vai jäikö hinta niin alhaiseksi postimaksuineen, ettei tulleja tullut? Kovasti tekisi mieli tilata ihan kovakantinen kirja tuolta, mutta hintapolitiikka arveluttaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *